Kaikenlaista sitä voi tehdä 3d-mallinnoksella. Tässä on joku laittanut oikein runsaasti aikaa toteuttaessaan kamasutraa Terminaattoreilla. Ainakin näyttää siltä, että kyseessä eivät ole nuket vaan tietokoneella työstettyä grafiikkaa. Lisää löytyy osoitteesta www.getwonder.com. Näitä voi ihmetellä 4-osaa odotellessa.

n

{democracy:180}

Mainos: Oletkö kyllästynyt yksinäisyyteen?Löydä se oikea jo tänään!

Edellinen artikkeliNintendon ”Duck Hunt” -videopeli saapuu reaalimaailmaan
Seuraava artikkeliPuhdista wc-pönttö kokiksella

8 KOMMENTIT

  1. riittääköhän tuossa väännössä 5W-40 vai tarvitaanko peräöljyä ?

  2. Hnjaa, mutta onkos niillä, er, välineistöä? Ajatuksena joku kronikoiden Cameron on tosin miellyttävämpi…

  3. Kyllä niillä jonkinlainen välineistö täytyy olla. Todisteet löytyy Judgement dayssä kun arska menee siinä alussa sinne motoristimestaan.

  4. tai sitten se arskan välineistö liitty siihen biomassaan joka on nidottu ton ’endoskeletonin’ päälle. mutta siellä sisällä ei ole varmaan mitää välineistöä. On se camero tosiaan paljon miellyttävämpi kuin noi

  5. tai sitten se arskan välineistö liitty siihen biomassaan joka on nidottu ton ’endoskeletonin’ päälle. mutta siellä sisällä ei ole varmaan mitää välineistöä. On se cameron tosiaan paljon miellyttävämpi kuin noi.

  6. Eipä noiden kuvien tekeminen enää kauheasti vaivaa vaadi sen jälkeen kun on molemmat botit mallintanut, asentoihin vääntäminen onnistuu helposti.

Kommenttien lisääminen on estetty.