Monikansallisten mediayhtiöiden etujärjestöjen lobbaamat erityisoikeudet yksityiskäyttäjien teleliikenteen seurantaan ovat saaneet monet internetin käyttäjät varpailleen. Perusteltu vainoharjaisuus on luonut myös uusia markkinoita yksilön tietosuojan takaamiseksi ”isoveljen valvomass

a” Internetissä. Toistaiseksi täydellistä anonymiteettiä internetissä tarjoavat palvelut ovat kuitenkin olleet kalliita ja harva yksityiskäyttäjä on vielä investoinut jälkiensä peittelyyn.

Markkinoille on nyt kuitenkin ilmestynyt palveluntarjoaja, joka tarjoaa anonymiteettiä internetissä jopa epäilyttävän edulliseen hintaan. Yritys nimeltään VPN 4 Life on ryhtynyt kauppaamaan 50 dollarin kertakorvausta vastaan elinikäistä VPN-palvelua, jonka avulla kuka tahansa voi ”kierrättää” internet-latauksensa ilman, että mitään tietoja käyttäjien internet-käyttäytymisestä tallennetaan. Tällä hetkellä palvelu on jopa ostettavissa esittelyhintaan $29.

Palvelun edullinen hinta on jo myöskin ehtinyt jo aiheuttaa suurta epäilyä asiantuntijoiden keskuudessa, jotka ovat arvioineet, että 50 dollarin kertakorvauksella ei mitenkään voida kattaa palvelusta koituvia juoksevia kustannuksia. Niin tai näin, houkuttelevalta vaikuttaa vainoharhaisen torrent-käyttäjän näkökulmasta. Tulevaisuus näyttää, kuinka yrityksen ansaintalogiikka tulee pitämään puljua pystyssä sen palveluun investoineiden eliniän.

Kautta: torrentfreak.com

Edellinen artikkeliWunder Boner perkaa kalat vaivatta!
Seuraava artikkeliBRNO baLens Cap – linssinsuojus, jolla voi mitata valkotasapainon