Jälleen on aika julkistaa viikkokyselyn tulokset: Tiedustelimme, teiltä arvoisilta lukijoiltamme, oletteko olleet kolarissa ja jos, niin kuinka monta kertaa. Lähes puolet runsaasta 3200 vastaajasta ei ole ollut kolarissa kertaakaan. Neljännes on ollut kerran. Siitä määrät laskevat tasaisesti, kunnes 6 kertaa tai useammin kolarissa ilmoittaa olleensa 5 prosenttia vastaajista. Toivottavasti pyhät sujuivat ilman autovaivoja.

Kyselyn tulokset, Oletko ollut kolarissa? Kuinka monta kertaa?

  • 45% – En kertaakaan
  • 26% – 1 kerran
  • 13% – 2 kertaa
  • 6% – 3 kertaa
  • 5% – 6 kertaa tai enemmän
  • 3% – 4 kertaa
  • 1% – 5 kertaa

Tällä kertaa olemme täällä toimituksessa tehneet kyselyä varten hieman taustatyötä ja penkoneet wikipediasta eri talviurheilulajeja. Olemmekin kiinnostuneita, mikä talviurheilulaji kiinnostaa teitä eniten. Lähinnä näin niin kuin penkkiurheilijana tai urheilijana ylipäänsä. Lista saattaa olla hieman vajavainen. Ilmoittakaahan, jos lempilajinne ei ole listalla, niin lisätään!

n

{democracy:179}
Edellinen artikkeliRock-et Roll on skumppapullon korkkiin liitettävä raketti
Seuraava artikkeliLongoland hirviöhuonekalut ilahduttavat