Englannin Punnan arvon lasku, yhdessä epävakaan taloustilanteen kanssa ovat tehneet Britanniasta äkkiarvaamatta todellisen paratiisin postimyyntitilaajan näkökulmasta. Esimerkiksi pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja on mahdollista tilata tällä hetkellä brittien Amazon.co.uk verkkokaupasta tai eBaysta todelliseen pilkkahintaan!

Oheisessa kuvassa Amazon.co.uk-verkkokaupassa nopeasti kokoamani ostoskori, josta selviää helposti, millaisista säästöistä puhutaan! Tilaus, johon kuuluu Planed Earth Blu-ray boksi, Prince of Persia ¨-Xbox 360 peli, Mirror’s Edgen PS3 versio, sekä päälle Kings of Leonin Because of the Times -CD irtoavat Suomeen toimitettuna yhteishintaan £82,06. Euroiksi muunnettuna tämä tekee päivän kurssilla vaivaiset 85,75 €.

Vertailuksi mainittakoon, että halvin hinta, jonka löysin suomen hintaseurannasta pelkälle pakettiin kuuluvalle Mirror’s Edge -PS3 pelille oli 57 euroa. Ei hassumpaa!

Linkki Amazon.co.uk -verkkokauppaan

Edellinen artikkeliBrandon erillinen numeronäppäimistö pallohiirellä
Seuraava artikkeliTommy Lynch testaa työksensä vesiliukumäkiä

30 KOMMENTIT

 1. Paitsi että Play.Com pitää keinotekoisesti hintoja ylhäällä. He nimittäin käyttävät ihan omia valuuttamuuntimia, eikä puntahinnoilla voi tilata jos ei asu briteissä. Siat. Mitähän muita vaihtoehtoja tuolla olisi…

 2. Itse tilasin tuolta Amazon.co.uk:sta juuri Uncharted: Drakes Fortune ja Resistance: Fall of Man PS3 pelit, Sixaxis ohjaimeen liipaisimet, sekä PS3 ohjaimeen kiinnitettävän keypadin. Hintaa tuli yhteensä 66,04£ eli nykyisellä kurssilla 68,72€. Ei paha hinta 😛 Tuolla rahalla saisit suomesta sen yhden uutuuspelin.

 3. kyllä huonoon saumaan omalta kannalta sattui nämä kun työttömänä joutuu nyt oleen niin ei pysty osteleen 🙁

 4. Eikös ylipäätään kaikki kannatat tilata? 😀 On kyllä kivat ”alennukset”. Taidan tilata n. sadalla eurolla jotain. 🙂

 5. Juu-u, kyllä saa Briteistä nyt halvalla viihdettä ja viihde-elektroniikkaa. Tuttavani kävi liikematkalla Lontoossa, joten pyysin häntä ostamaan puolestani PS3-konsolin. Sain hintaan 320e konsolin, 2 ohjainta ja 3 peliä. Ei paha diili. (Suomessa halvin hinta pelkälle konsolille ja yhdelle ohjaimelle ~400e)

 6. Kiitokset vinkistä! Kirjatkin näyttivät suht. edullisilta dollariin verrattuna. Tuli taas säästetty muutama kymppi.

 7. Heittäkääpäs linkkiä verkkokauppaan, mistä saisi Wiin tilattua halvalla.

 8. Sony PLAYSTATION 3 80 GB Console with Little Big Planet
  Baja (PS3)”
  Motorstorm – Platinum (PS3)”
  Guitar Hero: World Tour – Guitar Bundle (PS3)”

  Ite tilasin juuri kyseiset tuotteet amazon.uk:sta hintaan 402,90 puntaa posteineen, postien osuus paketista on vaivaiset 7,95 puntaa

  joten ainakin ps3 konsolin ja pelit saa edullisesti

 9. Jos tilaan tuolta briteistä konsolin niin onko siinä sähköjohdot samanlaisia kun täällä päin? Eli sopiiko pistokkeeseen ja onko turvallinen. Anteeksi tietämättömyyteni

 10. Töpseli on erimallinen kuin suomessa. Sovittimen saa jokaisesta halpahallista vitosella. Jännite ja taajuus on sama koko Euroopassa, ainoastaa töpselin ulkonäkö vaihtelee. Jenkeistä tilatessa pitäisi sitten hankkia taajuus- ja jännitemuuntajat.

 11. ”Jos tilaan tuolta briteistä konsolin niin onko siinä sähköjohdot samanlaisia kun täällä päin? Eli sopiiko pistokkeeseen ja onko turvallinen. Anteeksi tietämättömyyteni”

  Töpseli on erimallia, mutta älä osta adapteria, osta suoraan uusi johto. Johdon pleikkarin puoleinen pää on tietokoneista tuttua mallia ja piuhoja löytyy parhaassa tapauksessa pari ylimääräistä kaapista. (Liitin: http://en.wikipedia.org/wiki/IEC_connector#C13_and_C14_connectors )

  Turvallisuus on tietysti täysin kunnossa, kuulummehan molemmat maat EU:iin

 12. Ei pleikassa taida olla mitään aluekoodia ainakaan, eikä sen peleissä ja bluray leffoissa.

 13. Maksat ostoksesi punnissa, en tiedä sitten mistä se tarkistaa kurssin, verkkopankista vai mistä lie, mutta minulla lähti tililtä rahaa euroina melkeen sama summa ku sivuilla oli ilmoitettu punnissa

 14. Pallero: ”Aluekoodit anyone?”
  Jepajee: ”Ei pleikassa taida olla mitään aluekoodia ainakaan, eikä sen peleissä ja bluray leffoissa.”

  Kyllä niissä aluekoodit on, mutta UK:sta kun tilaa niin ollaan samalla alueella. Jos amerikasta tilaa tavaraa niin pitää ottaa aluekoodit huomioon. Noi aluekoodit pääsääntöisesti menee mantereiden mukaan. Amazonista tilatessa tosin saattaa tulla vastaan ”Import” versioita joissa on eri aluekoodi, ovat kuitenkin harvinaisia.

  Ihmettelijä: ”Maksat ostoksesi punnissa, en tiedä sitten mistä se tarkistaa kurssin, verkkopankista vai mistä lie, mutta minulla lähti tililtä rahaa euroina melkeen sama summa ku sivuilla oli ilmoitettu punnissa”

  Yleensä muunnos tehdään pankissa, eli Amazon velottaa tililtäsi hinnan punnissa ja pankki muuntaa sen euroiksi. Nyt kun tuo kurssii on niin maissa niin voi hyvinkin käydä noin.

 15. Hirveää vaahtoamista aiheesta, kun Amazon ei edes postita pelejä Suomeen. Viimeiset neljä päivää olen yrittänyt sieltä laittaa kamaa ostoskoriin ja joka kerta tulee sama viesti ”slight problem with your order”, eli eivät suostu yhtäkään peliä shippaamaan Suomeen. Olen kokeillut LBP/Ps3, Gears of war 2, Far cry 2, Prince of Persia (xbox 360:lle) ja yksikään ei mene läpi.

  Olipa siis aika hyödytön vinkki. Eikä tunnu muidenkaan nettikauppojen myyvän Suomeen. Kolleega yritti omalla tunnuksellaan, tilausta yritettiin niin Vantaalle kuin Helsinkiinkin yhtä heikolla tuloksella. Kolleega soitti Amazonille ja mailasi ja ainoa kommentti oli ”pitäisi olla mahdollista, kokeile puolen tunnin päästä uudelleen”.

  Että silleen.

 16. jayjay: Jaa-a, kuullostaapa omituiselta, kyllä minä olen onnistuneesti tilannut amazonista sekä kirjoja, elektroniikkaa, musiikkia, leffoja (dvd/bluray) että pelejä (pc/ps3/wii).

  Sain kyllä kerran vastaavan ”there’s a slight problem with your order…” viestin, mutta se johtui väärästä luottokorttinumerosta.

 17. näin sanoo täälläkin kun koittaa tilailla pelejä tai jotai?
  *** We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. (See geographical restrictions.) **

 18. jep jep ja jayjay: Tuotteiden toimittajana täytyy olla Amazon itse. Mikäli tuotteen toimittaa joku Amazonin kumppaneista, toimitus ulkomaille ei ole mahdollista. Olisikohan tästä kysymys?

 19. Joo, tunnen itseni hiukan tyhmäksi nyt 🙂 Kokeilin kyllä kahta eri toimittajaa, mutta kumpikaan heistä ei ollut Amazon. Ehkä kyse on siitä, että Amazon pistää päälle vielä alvit, eli 25 puntaa nouseekin n. 30 puntaan kun checkouttaa ja sitä ne ei voisi tehdä käytetyille tavaroille? Olen kyllä ostanut sieltä dvd-leffoja käytettyinä ja ovat tulleet mainiosti perille, mutta ehkä peleille on eri säännöt.

  Pahoittelen avautumistani, mies turhautuu kun ei Far Cry kakkosta kanneta kotiin lähes ilmaiseksi lupauksista huolimatta 😉

 20. Jos tuolta Amazon UK:sta tilailee, niin voiko tuote jäädä tulliin tai tulla jotain muita alv-lisäyksiä hintaan, minkä Amazon kertoo?

  Siis että se hinta on sama kuin Amazon ilmoittaa postikuluineen.

  Mitenkäs jos ostaa esim. PS3:n ja tuote menee rikki ja joutuu takuuseen laittamaan, niin joutuuko sen lähettämään Amazonille takaisin vai hoituuko huolto jossain Suomessa suoraan?

 21. Da: Englanti on EU:ssa, joten mitään tullia ei välissä ole. Jos PS3 tilaat tuolta niin ainakin Sonylla on koko Euroopan laajuinen takuu, joten voit toimittaa tuotteen huoltoon suomen Sonylle.

 22. Hmm.. Itse kokeilin tilata järjestelmäkameraa ja myyjänä on:
  Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

  Ja tätä ei voi toimittaa sitten suomeen kun tulee viestiä:
  *** We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

  Tietääkö kukaan saako tuolta ylipäätään muuta kuin dvd:tä suomeen sitten oikeasti?

 23. Jos tilaa esim Amazonista, niin löytyykö peleistä suomi vai pelkästään englanti?. Eli tukeeko pelit eri kieliä?

Kommenttien lisääminen on estetty.