Nykyään etenkin pienten kannettavien aikana on varaa harkita, ottaako ennemmin 17-tuumaisen läppärin, jossa on myös numeronäppäimet, mutta joka muuten hieman rujon kokoinen vai 13-tuumaisen pikkukannettavan, jossa näppäimistö on minimalistinen. Jos valinta on jälkeinen ja kuitenkin kaipaa numeronäppäimistöä ajoittain, Brando tarjoaa malliesimerkin erillisen sellaisen toteutuksesta.

Näppäimistön lisäosa sisältää 19 perusnappulaa sekä 13 pikavalintaa. Tämän lisäksi ylänurkassa on trackball-pallohiiri 1000 dpi:n tarkkuudella. Radioyhteydellä toimiva näppäimistö pelittää 10 metrin päästä, joten myös esimerkiksi videotykin kanssa tälle voisi olla käyttöä, kun käytössä on pallohiiri. Toimittavat myös Eurooppaan, hintaa 37 dollaria.

Lähde: usb.brando.com.hk

Edellinen artikkeliSuklaa, viini ja tee parantavat kognitiivisia kykyjä
Seuraava artikkeliNyt kannattaa tilata pelit, leffat ja musiikit Briteistä!

9 KOMMENTIT

  1. Tuohan toimis mukavasti tietokoneen kaukosäätimenä jos katselee vaikka tietokoneen kiintolevyllä olevia elokuvia tv:n kautta. Langaton näppäimistö turhan rohjo napattavaksi sohvapöydälle mukaan mutta tuommonen olis fiksun kokoinen.

  2. omituinen. mut vois tommosen ottaa. mielummin kyl ilmaisesi. turhaa tommosta on ainakaan yli kympillä ostaa sillä voihan koneeseen ostaa perus näppiksen ja hiirenki vaikka oliski kyseessä kannettava.

  3. Mitä tekee hiirellä jossa on vain oikea nappi? Ei helpota yhtään vaikka niitä onkin sitten laitettu kaksin kappalein. Samaa vikaa kuin siinä nokian origamipuhelimessa jossa oli z nappeja kaksin kappalein muttei ensimmäistäkään yytä?

  4. No, jollei tämäkään ole se hyvä vaihtoehto tykin kaveriksi, niin kertokaa nyt ihmeessä mikä olisi?

    Logitechin AirMouse maksaa jalan ja kapallisen mansikoita, eikä mitään langattomia peukalo trackball systeemejäkään näy kauppojen hyllyillä. Halpis koneiden mukaan ängetyistä kaukosäätimestä ei ole kunnolla edes harmiksi saati, että niillä mitään tekisi.

  5. mielestäni toisen hiiren näppäimistä olisi voinut sijoittaa kauemmaksi tai jättää kokonaan jopa pois.

  6. onko sellasia kannettavia näppäimistöjä joissa olisi pallohiiri? tai joku sellanen että voisi kattella näyttöä tvstä ja istua sohvalla ja surffailla?

Kommenttien lisääminen on estetty.