Mielestäni ehkäpä se kaikkein hienoin jouluperinteemme on kinkun ja muiden sesonkiruokien ylensyönti. Ostetaan kotiin järjettömän kokoinen siankankku, lukkiudutaan neljän seinän sisään ja syödään aamusta iltaan. Uudenvuoden lupauksena itselleen voikin sitten luvata joulun mässäilyn tuloksena kertyneistä kiloista eroon hankkiutumisen, että koko vaatevarasto ei menisi liian pienenä vaihtoon.

Mutta miksipä enää turhaan laihduttaisit joulukiloja, kun voit yhtä hyvin hankkia itsellesi kätevän housujenvenyttimen jonka avulla vaatteiden sisälle mahtuminen onnistuu ilman ruokailutottumuksista tinkimistä.  Housuista riippuen tämän venyttimen avulla luvataan jopa 1-5 tuumaa lisää vyötärönleveyttä ahtautta helpottamaan.

Hintaa tällä laitteella on Yhdysvaltalaisessa skymall -verkkokaupassa $29,99.

Kautta: random-good-stuff.com

Edellinen artikkeliMitä tapahtuu kun laittaa tekstin läpi jokaisesta Google Translate -kielestä?
Seuraava artikkeliTurner-mittanauha valolla, laskimella, vihkolla ja kynällä