Jotkut sanovat, että kengät kertovat paljon ihmisestä. ThinkGeek-verkkokauppa tietää kertoa, että myös lompakko kertoo omistajastaan. Tässä hieno vaihtoehto paksulle nahanoloiselle tekeleelle. Mustaksi maalattu alumiininen lompakko on mitoiltaan 117 x 93 x 18 mm, painaa 90 grammaa ja sisältää 7 eroteltua sisäosiota.

Mielestäni ehdottoman tyylikäs. Hinnaltaan 44,90 dollaria. Myyjä lupaa vaihtaa ydinräjähdyksessä tuhoutuneen yksilön uuteen postikuluja vastaan.

Lähde: www.thinkgeek.com

Edellinen artikkeliLittleBigPlanet Sackboy Hat -hattu
Seuraava artikkeliGuinness Bottle Opener Baseball Cap – pullonavaajahattu

18 KOMMENTIT

 1. Ja eipä niitä kolikoita nykyään tartte muuhunku parkkimittareihin, ja ei edes niihin jos ostaa kortin. Muuta käteistä taasen tarttee lähinnä porstareille narikkamaksuun.

 2. Iha kätevä varmaan jos ei kolikoita kantele.
  Tuommosenhan vois tehä ite vaikka savukerasiasta, tulis halvemmaksiki.

 3. Onhan nuita metallilompakkoja vieläkin ohlsonilla, mutta eivät meinaa pysyä kiinni. Hintaa taisi olla vitosen luokkaa.

 4. ”Myyjä lupaa vaihtaa ydinräjähdyksessä tuhoutuneen yksilön uuteen postikuluja vastaan.”

  Niin jos koko myyjää on jäljellä… Tai asiakasta.

 5. viides kappale jo menossa. en vois enää kuvitellakaan normi lompsaa käytössä.

 6. Itselläni on käytössä metallinen korttikotelo. Kannattaa käydä katsomassa kultasepänliikkeistä, omani oli 9,90 ja olen ollut tyytyväinen.

 7. Clasun vastaavissa näytti olevan jos jonkinmoista vikaa heti hyllyssä.
  Joko oli (muovinen) sarana katki, kulmat rutussa tai alumiinin liimaus lähtenyt irtoamaan.
  Jäi ostamatta, jos sitä kalliimmalla saisi jotain ehjää edes kotiovelle asti.

 8. khyl noit metallilompsii on jo vaikka kuinka kauan ollut. itellä käytössä ja hyvin toimii.. vaihtoehtosesti tietty joku bossin korttilompsa ois aika kova juttu..

 9. Albiino mainitsi kultasepänliikkeet jotka saattaisivat myydä näitä metallisia lompakoita. Olisiko muitankin paikkoja mistä kannattaisi käydä katselemassa? Kiinnostaisi kyllä paljon tuollainen. Tosin saisi kyllä olla hieman pienempi kuin tuo kuvassa oleva.

  Itselläni on tällä hetkellä käytössä pankista saatu korttikotelo joka on leveydeltään ja pituudeltaan noin pankkikortin kokoinen. Paksuus on noin 1,5cm joten sisään mahtuu useampikin kortti. Tämä korttikotelo on muuten hyvä, mutta ei oikein kestä käyttöä. Muoviset taskut hajoavat melko nopeasti joten kunnon metalliselle kotelolle olisi kyllä tarvetta.

 10. Miesten lompsa. Mun lompakossa on äkkiä laskien YLI 15 muoviläpyskää. Kaikki aktiivikäytössä.
  Sitten siellä on runsas kourallinen äärettömän tärkeitä kuitteja, lottokuponkeja, postimerkkejä ja muutama särkylääke. Ja valtavasti kolikoita. Kyllä niitä tarvitaan, vaikka vaan firman kuppilassa. En tosiaan maksa 60 sentin kaffekuppia luottokortilla…

  no mahtuisko tohon kortsu? 😀

 11. Leiskis!
  Jos asut Stadissa, niin käy katsomassa Fredalla olevan nahkatavarakaupan valikoimia. Puoti on lähellä Roban kulmaa kolmosen pysäkin kohdalla länsipuolella katua. Ostin sieltä pari vuotta sitten nahasta tehdyn korttikotelon. Siinä on lokerot kahdelle kortille, mutta vähän enemmänkin siihen mahtuu, ehkä n. 4 korttia kaikkiaan (ja väliin vielä pari kuittiakin hetkeksi aikaa).
  Kotelo on hyvin tehty ja vankan oloinen, ja on kestänyt taskussa lähes uuden veroisena. Hintaa en muista, mutta ei se ihan kauheita maksanut, saattoi olla jotain kympin luokkaa, kotimainen valmiste, muistaakseni. Mun kotelo on musta, mutta taisi niitä oli saatavana muunkin (ruskea?) värisinä.
  Jos et pääse tuohon mainitsemaani kauppaan, niin voihan noita olla muuallakin vastaavissa puljuissa tyrkyllä, joten käypä kääntymässä.

 12. Alumiininen plompsa vois suojata sisälmyksiään vähäsen myös Faradayn häkki -ilmiöön nojaten, mutta mitens Helsingin seudun matkakortti ”kuuluu” metallin läpi? Eli joutuuko kumminskin räpläämään tsetin esille pakkasessa, kiireessä, mulkoiltavana?

Kommenttien lisääminen on estetty.