Vaikka näin talviseen aikaan kaiken maailman hilavitkuttimet saa kätevästi kätkettyä muutenkin tukevan vaatetoppauksen suojiin, niin kesällä asiat ovat kuitenkin toisin. Yritä nyt siinä sitten pakata mukaan kännykkä, MP3-soitin, digikamera, lompakko ja avaimet pelkkienn shortsit-, t-paita-yhdistelmän kätköihin. Eipä taida onnistua ei.

ScotteVest Sev T-paita lupaa ratkaista ainakin kolmen eillisen hilavitkuttimen mukana kuljettamisen kertaheitolla. Tavallista t-paitaa ulkoisesti muistuttavan Sev -paidan alta löytyy yhteensä kolme kätkettyä taskua ja lisäksi vielä systeemi korvakuulokkeiden piuhoittamiseen hihataskusta kaula-aukon kohdalle.

Paidan ”älykkään painohallinnan” ansiosta luvataan, että paita istuisi tasapainoisesti päälle vaikka taskut olisikin pakattu täyteen elektroniikkaa. Hintakaan ei huimaa, sillä yksi paita kustantaa yhdysvalloissa noin 25 dollaria, eli vajaan 20 euroa.

Kautta: likecool.com

Edellinen artikkeliMies rakensi mini-junaradan kattoon
Seuraava artikkeliTee mistä tahansa autosta sähköhybridi vajaalla neljällä tonnilla