Alkuvuodesta Verkkokauppa Amazon lupasi, että tämä tuo ladattavan MP3-musiikin myyntiin verkkokauppaansa maailman laajuisesti ennen vuoden loppua. Vaikka vaikuttaisikin siltä, että kunnianhimoisesta tavoitteesta ollaan jouduttu tinkimään, niin kaupan Englantilaisilla sivuilla, osoitteessa Amazon.co.uk MP3-myynti on nyt kaikessa hilaisuudessa käynnistynyt.

Hienointa uutisessa on se, että levyjä myydään sopuhintaan. Uutuuslevyt on hinnoiteltu 3-5 punnan, eli noin 3,5-6 euron hintaiseksi. Vaikkapa Kings of Leonin uutuusalbumin saa ladattua omakseen kolmella punnalla, eli 3,5 eurolla!

Kun viime viikolla myös Saksassa avautui Mp3-kauppa, josta kokonaisia albumeja saa ostettua ilman kopiosuojausta 5 euron hintaan, voisi toivoa että laskevien hintojen trendi leviäisi ajan myötä myös pohjoiseen. Tätä nykyä ladattavasta albumista kun saa suomessa edelleen tilittää tiskiin vähintään sen kymmenen euroa.

Lähde: amazon.co.uk

Edellinen artikkeliDrawdio-musiikkikynä kertoo miltä käsialasi kuulostaa
Seuraava artikkeliGloomy Bear Teddynallehattu

4 KOMMENTIT

  1. minkälaatuisia nuo ostettavat mp3-kappaleet ovat? eli siis tuo kbps. en kuitenkaan viitsisi mitään 128 kbps-laatuisia ämpyröitä hommata. suhisee vaan eikä ole alakertaa ollenkaan…

  2. Niin, on se hienoa tämä nykytekniikka. Harmi vaan että unohditte mainita yhden asian, ainoastaan brittilaiset voivat ostaa amazon.co.uk’n mp3-kappaleita.

  3. ^^^ Juuri kun olin tulossa hehkuttamaan että nyt voin vihdoinkin hankkia mp3:t laillisesti 😐

Comments are closed.