Näin taantuman aikana harvalla lienee varaa polttaa sadan dollarin seteleitä. Siispä nyt tällaisella tuotteella saa varmasti jopa enemmän huomiota kuin vaikkapa it-kuplan aikoina. Sytytinpala on hitaasti palavaa vahaa, jotka on päällystetty setelin kuvalla. Näitä sytytellessä siis näyttää siltä kuin laittaisi rullan seteleitä tuleen. Mutta eipä tämäkään ilmaista huvia ole sillä kuuden kappaleen pakkaus kustantaa 14,95 dollaria.

Lähde: baronbob.com

Edellinen artikkeliUSB-jouluvalot tietokoneen näytön ympärillä tuovat jouluisen tunnelman
Seuraava artikkeliPapua-Uusi-Guinealaisten heimojen äidit tappoivat kaikki poikalapset kymmenen vuoden ajan sotien välttämiseksi

7 KOMMENTIT

  1. kun selaa nettiä ympäri ja törmää mitä ihmeellisempiin tavaroihin, tulee miettineeksi kuinka tarpeellisia nämä on, ja onko se oikeasti maapallon luonnonvarojen tuhlaamisen arvoista…Pitääkö oikeasti kaikki mitä mieleen tulee niin tehdä? sori vain teille tavaroiden kerääjille, en tuomitse teitä 🙂

  2. Eiköhän aika moni ole sitä mieltä että nuo on turhia, mutta kun kerta rahaa on niin miksipä ei ostaisi.

  3. nojoo, mut ihan hieno. Ja kai se on sama käyttääkö tuollaisia sytykkeitä vai normaaleja? (Toisaalta sytykkeiden jättäminen käytöstä on asia erikseen)

  4. mikkop:”onko se oikeasti maapallon luonnonvarojen tuhlaamisen arvoista…” Kaikesta päätellen et itse ole pekkaa pahempi, luulen et tieeokone kuormittaa hiukan enemmän luontoa kuin nuo palat joita käyttää 1 sadasta. Olen samaa mieltä siitä että turhia ovat, jos ei nuotio syty ilman noita tai paperia niin on kumma. Mutta toisaalta jos noilla sytyttää alkuillasta nuotion niin illanvietto pyörähtää astetta arvokkaammin käyntiin ja puheenaihetta löytyy. Ei muuta kun häkää taivaalle vaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.