Niklas on modannut vanhasta ”varastetusta!?” mummopyörästä chopper-fillarin. Pyörän eturengas on kokoa 28″ ja takarengas vastaavasti 20″ nojaavan ajoasennon varmistamiseksi. Yksityiskohtien eteen voisi vielä tietenkin nähdä vaivaa, mutta mikäs siinä – ihan mainio alku kuitenkin.

Edellinen artikkeli100000 dollarin työkalupakki lentää avaruudessa
Seuraava artikkeliGooglen hotelli

27 KOMMENTIT

 1. Voi, voi, noitahan tehtiin jo seitkyt luvulla, tosin silloin ei ollut oikeen värkkejä eikä hitsiä niin joutu ylimääräisiä etuhaarukoita rautalangalla kiinnittäen pidentämään keulaa, taisi 3 tai 4 olla peräkkäin.
  Venäläisestä vaihdepyörästä kun vielä viritteli keppi vaihteisen niin jopa oli leso kallistella.
  Harmi kun ei ollut talossa kameraa siihen aikaan.

 2. Eräällä koululaisella oli ala-asteella 80-luvulla polkupyörä, jonka polkimiin oli pistetty eriskummallinen kapine, jonka vuoksi pyörällä ei poljettukaan vaan polkimet liikkuivat puoli kierrosta eteenpäin ja jonka jälkeen polkimet piti tuoda puoli kierrosta takaisin, jotta pyörä liikkui.

  Vaikkei pyörä ollutkaan lähelläkään käytännöllistä, kävi moni poika ihastelemassa kapinetta.

 3. Minulla oli tuollainen myös aikoinaan. Itseasiassa hyvinkin samanlainen. Hankala ajoasento ja häijy keulimaan.

 4. mullakin on tommonen mutta paljo hienompi samanmoosesta mummon pyörästa teheny oon mutta oon pirentäny ohjaustankoja ja asentanu vanhan nojattavan istuimen siihen ja apypyörät vaikka niillä ei siinä mitään teen

 5. löytyy tallista myös, koko pyörä uudellee maalattu, sissybar, turnturi supersportin penkki väärinpäin 😛 1,5m pitkä etuhaarukka neliskulmasesta profiilista hitsattuna, sekä harrikan ohjaustanki (levee ku perkele) 😀 vaikka nyt ehkä itsekehu haisoo ni tuo on aikamoinen räpellys verrattuna sihe

 6. Mulla on kans vastaava tallissa. siin on lisäks mp3soitin ja kaiuttimet ja kunnon selkä nojallinen pankki. on muute ilkee käännellä ku menee isontien reunaa tollasella 😀

 7. Mulki on tollanen autotallissa.Tilasin siihen netistä Harley Davidsonin vaihdepolkimen nii ei tarvi käsin alata vaihtelemaan,ja vaihdelaatikko on Ducatin vuonna -78 valmistetusta polkupyörästä.
  Oli muuten kauhee räpeltäminen vaihteiston kans !
  Selkänojan ja penkin sain kaverilta joka maahan tuo derbi mopoja.Eli siis jonkun derbin penkki siinä on kiinni.Maalasin sen kiiltävän mustaksi ja kiinnitin itsetehdyn cruiser tangon alapuolelle harrikan polttoainetankin.
  Lisäksi kiinni on ne vakiot, eli mp3 soitin,stereot,custom stonga, ledivaloja 2 kpl edessä ja takana Nasa:lta tilaamani pienoiskokoinen sukkulanmoottori joka toimii turbonappulaa painamalla.

 8. Ah, sainpas virtuaalikikkeliä kasvatettua pari metriä.
  On muutes ahdettu letku ja isot toimivat laakerit.

 9. vittu jos ite polkupyörän väsää ni tekee sitte ihan kunnolla alusta asti ihan ite!!!

 10. saa olla melko vahvat hitsaukset että kestää… joskus nuorina poikina tehtiin kans tolasii fillareit..

 11. nyt on täs suunnitelemia tehny ja varmaan ku kesä tulee nii alkaa valmistuun tosta ”stage2´´.pitää ny kattoo. Keulaan on muuten laitettu pirun hyvä vahvike ja kitattu.Hitsit on Kunnolliset.

 12. mullakin on tollanen mut siinä on v8 kone ja pioneerin popit.siinä on myös 52´´ telvisio ja kotiteatteri.lisäks siinä on jääkaappi,pakastin,hella ja uuni.ja kaiken lisäks siinä on vielä leivänpaahdin ja mikroaaltouuni.siinä on myös applen imac ja uimahalli. ponnulaudalla tietty ja vitosella.sit siinä on parisänky ja yövieraille kaks parvisänkyä.

 13. Mä oon tehnyt lasten pikkuautosta tollasen sillai et otin siitä renkaat, katoin sihen häijysti ja siitä tuli lentokone

 14. Tein kopperin hydrauliputkesta alusta asti ite. 85-90cm etuhaarukka 35mm putkest, stonga on 60cm korkee ja 22mm putkee. Runko on niin pitkä että oravanpoikanen käveli alta ku ajoin tiellä. ??! 24″ maastoeturengas 22″ kapeempi takarengas. lokarii on sen verran että sitä on takapyörän päälä 20cm pätkä ettei kuraannu ihan kokonaan.(missä ja miten kuraantus?) etuvalona 12v pyöreä kromipintanen hella ja takana äidin punaset partyvalot ahdattuna peräkärryn punaseen valokuoreen. Rekisteri (home made) on WTF-604 parry hotter fontilla. Takavalo ja rekkari on takapyörän pultteihin kiinnitettynä L- rautapaloilla.Rungon värinä mattamusta ja sarvet hopeet. ketjuja jatketu kahdella kokonaisella pätkällä. ketjusuoja sardan modattu musta. Näkönä sivulla on Toyota Land Cruiser hj60 -81 maasturin pakoputken loppupätkä. Satula on banaanisatula. Satula on polven korkeudel ja sarvet loppuu nenän korkeudelle. makaava ajoasento takaa aerodynaamisuutta. ylämäet pitää taluttaa. ihan äänetön ajaa. Mitä kävi ku Tauno ja Jerry meni saunaa?? lopettakaa pelleily ja tehkää kokonaan uusiks. tulee paremman näkönen ja toista ei aja vastaan – Erkka 13

 15. Huh huh, melkonen projekti! (viitaten ylenmpään) Varo vaan ettei varasteta! Laitahan kuvia jonnekki!

 16. mullaki on tommonen pyörä tekeillä.
  väsään sitä 20 vuotta vanhasta jupiterin mummiksesta!!!!!!!!
  uus stonga pitäis saada…

Kommenttien lisääminen on estetty.