Japanissa on saapunut valtavirran markkinoille miehille suunnatut rintaliivit. Wishroom-merkkisiä liivejä on myyty parissa viikossa jo 300 paria suuressa japanilaisessa Rakuten-verkkokaupassa. Hintaa liiveillä on 23 euroa. Väreistä voi valita mustan, pinkin tai valkoisen.

Wishroomin edustaja Masayuki Tsuchiya kertoo pitävänsä piukasta tunteesta kun rintaliivit ovat päällä. Johtaja ja tuotteen luoja Akiko Okunomiya kertoo yllättyneensä sisäistä naistaan etsivien miesten määrästä. Asiakkaiden palaute on ollut myönteistä ja monet ovat kertoneet odottaneensa tällaista tuotetta jo kauan.

Akiko toivoo, että miesten rintaliiveillä voitaisiin saada miehille viesti siitä, miltä tuntuu olla nainen, ja että miehet ymmärtäisivät olla hellempiä ja välittäväisempiä.

Lähde: www.telegraph.co.uk, www.wishroom.net (japaniksi)

Edellinen artikkeliTomahawk Skull Gauntlet on Wolverinen käsi -hanska
Seuraava artikkeliSaksalainen elektroniikkakauppa aloitti MP3-albumien myynnin viiden euron kappalehintaan

29 KOMMENTIT

 1. ja muropaketissa kun keskusteltiin käsilaukkujen ( niiden miesten mallisten..) homoudesta….

 2. :O … !? ..?m ? !? .. . meikäläinen menee harvoin sanattomaksi . eipä tule mieleen mitään. jokseekin tuntuu kuin video olisi jonkin sorttinen kummelisketsi japanilaisittain … ai että japanista löytyy se viimeinen niitti. täytyneen vain todeta että menee yli hilseen …

 3. Ei, ei ja ei… Liika on kuitenkin liikaa.
  Entäs kun on naisen kanssa alottelemassa hommeleita ja otat sitten paidan pois ja alta paljastuu rintaliivit, mitähän nainen siinä tilanteessa ajattelee.

 4. Pitäköön ne, jotka haluavat, mutta miten nuo saa miehet ymmärtämään olemaan hellempiä ja välittäväisempiä? En minäkään ymmärrä mitään ratsastuksesta, vaikka pukisin jalkaani ratsastushousut.

 5. ”Suomalaiset maalaisjuntti-homofoobikot nyt saavat halvauksen. Voi että!”

  Repesin. Pidä sinä saatanan metroapina se TURPA KIINNI!

  Ehdottomasti vuoden turhake ja aivopesuväline. Tämähän on vain homokannan kannatusta ja kasvatusta :S

 6. naistaan etsivien miesten määrästä. Asiakkaiden palaute on ollut myönteistä ja monet ovat kertoneet odottaneensa tällaista tuotetta jo kauan.

  Akiko toivoo, että miesten rintaliiveillä voitaisiin saada miehille viesti siitä, miltä tuntuu olla nainen, ja että miehet ymmärtäisivät olla hellempiä ja välittäväisempiä.

  Siis mitä helvetin tekemistä näillä asioilla on keskenään? Taidan laittaa vaimolle kotona mun kalsarit niin se alkaa heti tuoda mulle olutta sohvalle, käskee pelaamaan lisää ps3 ja vonkaa seksiä koska ymmärtää sisintä olemustani. Olenko yksin ajatuksineni kun olen sitä mieltä että ihmiskunnan keskimääräinen älykkyysosamäärä laskee vuosi vuodelta.

 7. Miksi kaikki kauhistelee ja tuomitsee heti homoksi. Tällä ei ole tekemistä seksuaalisen suuntauminsen kanssa. Miksi mies ei voisi pukeutua noihin? Kyllähän suurinosa suomalaisista naisistakin pukeutuu ”miesmäisesti”, eli ostavat miestenvaatteita.

 8. Eikö kukaan katso Seinfeldiä, jossa mies tunsi selkänsä paremmaksi kun on jotain vähän tukemassa? Samaisesta syystä ovat miehet käyttäneet korsetteja kautta historian, saadakseen piukan tunteen ja paikat ojennukseen. Nyt kyllä hautautuu käytännöllisyyden huomaaminen jonnekin tyttöbakteerifobian alle.

 9. Japsikupit melkoisen pienet, jos hieman painoa suomalaisella eikä treenaa yläkroppaa, niin usein kuppikoko noin B.

 10. Ihan oikeasti hei nyt… Vaatekappale ei kenestäkään tee ”hellempää ja välittäväisempää”.

 11. Onkos se nyt VÄHÄN eri asia että naiset ostaa miesten farkkuja yms. mutta miehet ostaa rintaliivejä en kyllä käyttäisi tuollaisia

  hulluja noi japanilaiset

 12. Eihä toss oo mitää järkee! Naisille rintaliivit on tarkotettu tukemaan ja helpottamaan arkee… Miehille on omat alusvaatteet, ja ne käyttää niitä!

Kommenttien lisääminen on estetty.