On tullut aika virittää jälleen sorminäppäryystaitoja sekä sci-fi -elokuvien avaruusalustuntemusta.  Hawaijilla asusteleva Won Park näyttää tässä nimittäin mallia, kuinka dollarin seteleistä askarrellaan komeita tähtilaivoja vaikkapa työpöydän nurkan koristukseksi.

Oheiset työt käyköön myös todisteena siitä, että paratiisisaarellakin, kuten Hawaijilla voi viettää päiviä myös neljän seinän sisällä lainelautailun ja muiden raitista ilmaa sisältävien harrastusten sijasta.

HUOM, KILPAILU! Aiheesta innostuneena päätimme järjestää pienen kilpailun! Kilpailun aiheena on avaruusaiheiset origamit, ja palkintona niin ikään sorminäppäryyttä vaativat rullattava piano. Mikäli haluat osallistua kilpailuun, ota kuva ITSE tekemästäsi origamista ja meilaa se meille osoitteesee info[at]hilavitkutin.com. Arvostettu tuomaristomme päättää kilpailun voittajan ensi maanantaina 3.11. Joten sitten vaan hommiin ja kuvat tuotoksista perille ennen tätä! (Julkaisemme myös kuvat parhaista blogissamme ensi viikolla!)

Lähde: deviantart.com

Edellinen artikkeliAudi Calamaro on design-konsepti lentävästä autosta
Seuraava artikkeliAC/DC:n musiikkivideo Excel -taulukkomuodossa

7 KOMMENTIT

  1. Kaunista
    Ei voi muuta sanoa kuin että origamit on kaunista näpertelyä. Hyvää ajanvietettä koulussa tai luennoilla. Auttaa kinesteettisiä oppilaita keskittymään oppimiseen. Itse olen sellainen. Tossa kaikille halukkaille linkki

    http://www.origami-club.com/en/

  2. Itse pitää taitella paperi, mutta ohjeita saa käyttää? Omilla taidoillani en saisi koottua juuri mitään, mutta jospa löytyisi jokin mielenkiintoinen valmis malli.

  3. Mun serkku on duunaluit tuollaisia origameja pitkään ja varmaan se väsäis tollasen kokonaisen laivueenkin jos kertoisin sille.

Kommenttien lisääminen on estetty.