Applen iPhone -puhelimen hakkerointiin keskittynyt iPhone Dev Team on viimein onnistunut murtamaan tiensä iPhone 3G puhelimen baseband-prosessoriin. Puhelimen basebandin kautta on mahdollista vapaasti kontrolloida puhelimen rautapuolta, joten laitteen operaattorilukon murtamisen pitäisi olla enää ajan kysymys.

Iloisia uutisia on siis näillä näkymin pian luvassa kaikille, jotka toivovat pääsevänsä käyttämään omaa iPhone 3G:tään vapaasti minkä operaattorin verkossa tahansa!

Lähde: blog.iphone-dev.org

Edellinen artikkeliMaailman tiheiten viemärikaivotettu katu on Tokiossa
Seuraava artikkeliSarah Palin Look-a-like Strip Contest Las Vegasissa

13 KOMMENTIT

  1. Saunalahtelaisetkin nykyaikaan..Pitäisi vielä saada joku joka on valmis ottamaan tuon 24kk sopparin kontolleen. Joku välittäjä joka ottaisi kertasuorituksena sen 48e ja tekisi sopparin omiin nimiinsä ja luovuttaa luurin minulle. Tällä tyylillä otettuja kytkyluureja myytiin huudossa aika yleisesti, ja luulenpa että ulosottoon meni välittäjien kuukausimaksuja aika tavalla..

  2. Voihan nytkin jo ostaa ihan laillisesti lukitsemattoman iPhonen paristakin EU-maasta, joiden laki tällaista edellyttää. Hyvin toimivat kotimaisilla SIM-korteilla ja muiden kuin Sonerankin verkoissa.

  3. Minä olen ainakin kiinostunut iPhonesta mutta ku ei ole rahaa… Toivottovasti lähiaikoina saa ostettu iha kertamaksulla iPhonen jossa ei ole mittään lukituksia.

  4. Onhan sitä iPhonee käytelty jo parisen kuukautta Saunalahden liittymällä MagicSimiä käyttämällä! Pieniä ärsyttäviä asioita sen käytössä kylläkin on.. (esim. data ei aina toimi) Olen odotellut tuota software unlockia jo kauan 🙂

  5. tai petja saattaa myös sekoittaa asian johonki toisee tai pottuilee vaa tai on ite devissä huom… 😀

  6. Olen lähdössä Italiaan, ja mielessä on vapaan iPhonen hankinta. Sisältääkö nämä Italian Iphonet ääkköset, vai saako ne ladattua siihen puhelimeen jostain?

Kommenttien lisääminen on estetty.