Sonyn Playstation on tähän mennessä onnistunut hallitsemaan niin sanottujen ”bilepelien” markkinoilla vuorovaikutteisiin lisälaitteisiiin perustuvilla peleillään, kuten karaokepeli Singstar, Visailupeli Buzz, ja Eye toy kamerapelit. Microsoft on kuitenkin päättänyt lunastaa oman osuuden sosiaalisen pelaamisen ”kakusta” ja julkistanut koko joukon uusia bilepelejä Xbox 360 pelikonsolille.

Marraskuun 21. päivä kauppoihin saapuu karaokepeli ”Lips” ja , sekä nappiohjaimiin perustuvan ”Scene it? Box office” elokuvavisailupeli 14.11. Sonyn Singstarista eroten xBoxin Lips-mikrofonit ovat langattomia ja jopa vilkkuvaloilla sekä liikesensoreilla varustettuja. Bonuspisteitä on siis varmasti luvassa runsaseleisestä karaoke-esiintymisestä.Hintaa mikrofonien kanssa varustetulla Lipsillä on 74,90 euroa ja Scene it? Box officella peliohjainten kanssa niin ikään 74,90 euroa.

Marraskuun loppupuolella pelikauppoihin ilmestuu vielä myös peli nimeltään ”You are in the movies”, joka asettaa pelaajan elokuvanäyttelijän rooliin. Innovatiiviselta kuulostava peli perustuu pelin ”virtuaaliohjaajaan”, jonka ohjeistuksen mukaan maksimissaan neljä pelaa esiintyvät Xbox LIVE Vision kameran edessä. Pelin lopputuloksena syntyy pelaajien oma ”lyhytelokuva” joka on myös mahdollsita tallentaa ja jakaa kavereiden kanssa katsottavaksi. Peli yhdessä LIVE vision kameran kanssa tulee kustantamaan myös 74,90 euroa.

Lähde: Microsoft

Edellinen artikkeliPepsi esittelee uuden logonsa
Seuraava artikkeliVesimeloniaivot