Viime kysely alkoi jo lähes kuukausi sitten, joten siitä voimme päätellä, että ”Viikkokysely” ei enää ole Hilavitkutin.com-sivuston kyselyn täysin johdonmukainen nimi. Nimi säilyy kuitenkin samana, näin artikkeleiden korvamerkintä pysyy yhdenmukaisena.

Kyselimme mikä taho oli 9/11 -iskujen takana, teidän lukijoidemme mielestä. Artikkelin ohessa oli WorldPublicOpinion.org:n tekemä kysely tietyistä maista. Jos kyselyn tuloksia vertaa siihen, voi havaita, että yllättävän suuri osa lukijoistamme uskoo Yhdysvaltojen hallituksen olleen iskujen takana, jopa 58 prosenttia. Melko hurjaa, jos tämä joukko on oikeassa. Pohdin vain, kuinka tämä vaikuttaa yleisestä suhtautumisesta Yhdysvaltoihin ja Yhdysvaltojen maailmanpolitiikkaan! Miten voi luottaa valtioon, jonka uskoo lavastaneen tällaisen hirmuteon.

Al-Qaida oli 20 prosentin mielestä vastuussa iskuista. 17 prosenttia ei tiennyt, 12 prosenttia ei koko asia kiinnostanut, 3 prosentin arvio oli joku muu taho ja 2 prosenttia uskoi Israelin olevan vastuussa. Kyselyyn vastasi n. 2500 henkilöä. Kiitos vastaajille.

  • 58% – Yhdysvaltojen hallitus
  • 20% – Al-Qaida
  • 17% – En tiedä
  • 12% – Ei kiinnosta
  • 3% – Joku muu
  • 2% – Israel


Nasdaq 14.10.2008 (Lähde: bigcharts.marketwatch.com)

Maailman talouselämä tuntuu käyvän läpi hieman tavallista suurempaa myllerrystä. Varmasti tämä vaikuttaa usean lukijammekin talouteen ja joudutaan jälleen pohtimaan, kuinka varautua, jos lama iskee täällä Suomessa.

n

{democracy:163}
Edellinen artikkeliCentury Japan LCD-4300U on rinnakkainen mininäyttö
Seuraava artikkeliNexcare Duct Tape Bandage on jesarilaastari