Nokian eilen esittelemään Nokia 5800 ExpressMusic speksit ja ulkoasu ovat nyt sitten viimein selvillä. Ainakin allekirjoittanutta kiinnostaa kuitenkin suuresti, kuinka hyvin Nokia on onnistunut toteuttamaan kosketusnäyttöön perustuvan S60-käyttöliittymänsä kanssa.

Aiheeseen löytyy valaistusta ainakin pintapuolisesti katsomalla Nokia Ovi-portaalista löytyvä, uutuuspuhelimen käyttöliittymää esittelevä video. Ainakin videon perusteella käyttö vaikuttaisi varsin jouhevalta. Turhat käyttöä hidastavat animaatiot on minimoitu ja käyttöliittymä vaikuttaa muutenkin nopealta.

Jokainen voi tietenkin tehdä omat johtopäätökset videon katsottuaan. Kyseinen klippi löytyy täältä.

Edellinen artikkeliNokia 5800 XpressMusic (aka Tube) julkisettu!
Seuraava artikkeliGay Pride sateenkaari-t-paita vilkuttaa valoja muusiikin tahdissa