Itselläni on ainakin kaksi trolleytä mennyt rikki, kun pikkukivi on jäänyt pyörän väliin ja pyörä on laahautunut kantikkaaksi. Uudessa trolleyssani onkin 7 pyörää, ja kestävä on, tosin hieman hutera. Rooz Mousavi on kehitellyt Samsonite OBAG -laukkukonseptin.

Laukussa on lähestytty pyöräasiaa aivan uudesta näkövinkkelistä. Sen sijaan että laitettaisiin laukulle pyörät, laitetaankin pyörään laukku! Isoa pyörää on kevyt vetää ja sillä selviää hyvin rapuissakin. Myös loskakelit ja lumiset tiet ovat helposti kuljettavissa tällä innovaatiolla. Harmi vaan, että jos tämä päätyy kaupan hyllylle, eipä siihen ainakaan meikäläisellä ole varaa.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliPiano Hands -hansikkaat korvaavat keyboardin, tai ainakin 10 kosketinta
Seuraava artikkeliFujifilm aikoo tuoda 3D-valokuvauksen ensi vuonna massoille

12 KOMMENTIT

 1. Pitäs tehdä modulikoko, että oluttynnyri sopisi tuohon pyörään 😀 Miten mahtavat sitten lentoyhtiöt tulkita tuollaisen laukun – erikoismuoto = erikoishinta.

 2. Aika hieno viritelmä 🙂 Mutta mitäs jollekin puvulle käy tuollaisessa lingossa? :O

 3. Kerännee tehokkaasti myös kuraa. On sitten kiva miettiä mitenpäin tämän sijoittaa tavaraa purkaessa hotellihuoneen sängylle, niin ettei jää isoa ruskeaa rengasta lakanaan… niin ja kurakelillä roiskinee lokasuojattomana vaatteetkin mukavasti naapurimatkustajaltakin vaihtoon.

 4. kysymys hilavitkuttimen toimitukselle: mistä keräätte juttunne? toisten blogeista? ei siinä mitään mutta henk. koht en itse ainakaan tykkäisi jos omasta blogista kopioitaisiin kaikki… tämäkin juttu on esitelty vähän aikaa sitten thedesignblog.com:issa. muutamat hilavitkuttimen jutuista on suoraan kerätty teknolelu.fi:Stä…

 5. henkilökohtaisesti en kerää artikkelien aiheita suomenkielisistä blogeista. Sivun yläreunassa on linkki http://www.hilavitkutin.com/gadget-linkkeja/
  Siellä on esitelty muutama ulkomaalainen gadget-kauppa ja -blogi, joista mm. etsimme materiaalia.

  Artikkelien aiheet valitaan kirjoittajien henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta ja niistä koostetaan teille, lukijoille, suomenkielinen Gadget-blogi, Hilavitkutin.com.

  Myös Hilavitkuttimen aineisto kiertää webissä, joskus jopa suorana suomenkielisenä lainauksena.

 6. Ihan kiva mutta tuo olisi pitänyt yhdistää siihen samantyyliseen kulkupeliin.

 7. Nipa, rullailepa kilometri tai pari sen oluttynnyrin kanssa, ja avaat sen sitten. Saatat yllättyä… 😀

 8. Laitetaan nyt yksi kommentti juttujen lainaamiseen liittyen vielä: Jutun lähde löytyy aina jutun lopusa linkattuana, joten jutun ”löytäjä” saa aina myös krediittiä aiheen bongaamisesta. (siis ihan samalla tavalla, kun mainitussa thedesignblogissakin)

  Lisäksi, aiheiden bongaaminen omia kirjoituksia varten hilavitkuttimesta on erittäin ok! vielä jos linkitätte lähteeksi hilavitkuttimen, niin jopa kiitämme mitä nöyrimmin. (tällä en tarkoita tekstin suoraa kopioimista omalle sivustolle, mitä myöskin tuntuu tapahtuvan silloin tällöin)

Kommenttien lisääminen on estetty.