Taskun mahtuvien ”picoprojektorien” aika näyttäisi olevan ”virallisesti” alkanut. jo tässä kuussa kauppoihin saapuu 3M-merkkinen picoprojektori mallia MPro110. LED-teknologiaan perustuva projektori kykenee esittämään esimerkiksi videota, valokuvia tai powerpoint-esityksiä seinälle maksimissaan 1,27 metrin levyisinä projektioina. 152 gramman painoinen ja 11.5 x 5 x 2.2 cm kokoinen laite kulkee siis mainiosti aina mukana siis läppärilaukussa valmiina esityksiä varten. Miniprojektorin ehdottomasti heikoin kohta on vielä toistaiseksi akun kesto. Sisäänrakennetusta Litium-ion akusta riittää hönkää nimittäin ainoastaan noin tunnin mittaisia esityksiä varten.

Syyskuun 30. päivä kauppoihin saapuvalla projektorilla on hintaa 359 dollaria, eli noin 240 euroa. Yllättävän edullinen laite siis mielestäni ensimmäisen sukupolven miniprojektoriksi. Laitetta valmistava 3M toivoo saavansa vuoden sisällä markkinoille teknologiaansa perustuvan, kännykkään integroidun miniprojektorin.

Mitä käyttöä sinä keksisit picoprojektorille taskussasi?

Lähteet: www.popsci.com, www.presseportal.de

Mainos: Lue Patrik Antonius, pokeriammattilaisen ryysyistä rikkauksiin tarina Pokerista.fi.

Edellinen artikkeliMitä saadaan, kun käytetään kaikki Photoshopin filterit yhteen kuvaan?
Seuraava artikkeliAmerikan lippu -usb-muistomerkki