Mikäs sen hienompaa kuin tuulessa liehuva Amerikan lippu! No, vaikka Suomen lippu. Kenties. Hieno juttu tässä keksinnössä on led-valo, joka valaisee lipun pimeällä, kuten videosta voi havaita.

Tarvikkeet ovat usb-tuuletin, usb-led-valo, kuumassa kutistuva kääre, lippu, sytkäri, sähköteippiä, henkari ja aimo annos isänmaallisuutta. Täytyy myös olla valmis uhraamaan kaksi usb-porttia. Tekisivät sarjatuotantoversion myyntiin, asiakkaita varmasti löytyisi!

Lähde: www.instructables.com

Edellinen artikkeli3M MPro110 picoprojektori tulee myyntiin tässä kuussa
Seuraava artikkeliMarsupilami-täytekakku

16 KOMMENTIT

  1. Tuo liehumaan, syödään vähän omenapiirakkaa ja lopuksi hyökätään muihin maihin öljyn takia! roger?

  2. Mutta eikös olekin hassua, että jos Amerikassa heiluttaa Amerikan lippua, se on hienoa. Mutta jos Suomessa heiluttaa Suomen lippua, sitä katsotaan vähän että mitäs nyt!

  3. No Suomi onkin jo suurimmaksi osaksi myyty ulkomaalaisille. Eihän meillä ole enää edes omaa valuttaa, Turun sinappi tehdään ruotsissa ja postikin on italialaisten hanskassa… ootkos kokeillu EU lipulla? >)=

  4. Miksi muuten sitä useinkin sanotaan ”Amerikan lipuksi”? Käsittääkseni Amerikkaan kuuluu useita valtioita, joilla kaikilla on oma lippu. Eivätkö esim. Kanadalaisetkin ole amerikkalaisia? Tai vaikka Perulaiset?

  5. vähä offtopic mut
    Gluttoni turun sinappi tehään nykyään kai puolassa tai ainaki se turun sinapin ostanu firma myytiin sinne…

  6. No siis ei se oo Amerikan lippu. Sehän on USAn lippu!! ♥ Kanadaki on Amerikassa. :DD

Kommenttien lisääminen on estetty.