Ryhmä kotimaisia, polkupyörävarkauksiin kyllästyneitä nuoria on keksinyt järjestää tempauksen selvittääkseen, mihin varastetut polkupyörät todellisuudessa katoavat. Youtube-palvelussa Satelliittifillari -nimellä esiintyvä ryhmä on varustanut kolme polkupyörää GPS-tracker seurantalaitteilla, joiden avulla polkupyörien sijaintia ja liikkeitä on mahdollista seurata reaaliajassa. Seurantalaitteella varustetut polkupyörät jätetään sitten kaupungille lukitsemattomana ja odotetaan voron iskemistä.

Kun polkupyörä on anastettu, lähtevät tempaukseen osallistuneet pyörävarkaan perään hakemaan pyörää takaisin kysyäkseen samalla pitkäkyntiseltä itseltään varkauden syytä. Tarkoituksenaan ilmeisesti antaa pitkäkyntiselle opetus aiheuttamalla häpeää.

Tällä hetkellä ryhmä on julkaissut Youtubessa kolme ”varkaustapausta” ja lisää on luvassa loppuviikosta. Loput Youtubessa julkaistuista videoista hypyn jälkeen

n

{democracy:156}

Ryhmän Youtube-kotisivu löytyy osoitteesta www.youtube.com/user/Satelliittifillari

Mainos! GPS-navigaattori joka lähtöön – hinnalla joka ei hirvitä!

Edellinen artikkeliPrivate Dining on kokoontaittuva kaappiinmenevä loosi
Seuraava artikkeliMaailman sitkeimmäksi eläimeksi tituleerattu karhukainen selvisi 10 päivää hengissä ulkoavaruudessa