Yksi messujen mielenkiintoisimmista polkupyöräuutuuksista oli Polkupyörävalmistaja Pacificin esittelemä kokoontaitettava malli nimeltään ”If Mode”. Erikoista kokoontaitettavassa pyörässä on, että sekä etu-, että takapyörän ripustus on sijoitettu ainoastaan kunkin renkaan toiselle puolelle. Ratkaisun ansiosta polkupyörä on mahdollista taittaa kuljetusta varten kaksin kerroin hämmästyttävän ohueksi paketiksi.

Merkillepantanaa polkupyörässä on myöskin, että tämän ketjut, vaihteisto ja koko voimansiirto on siististi koteloitu, eikä pyörä siis sotke paikkoja vaikkapa auton takakontissa. Polkupyörän saatavuudesta, painosta tai hinnasta ei valitettavasti vielä ole tarkkaa tietoa.

Oheisella videolla vielä polkupyörän kokoontaittamisen helppous demonstroituna.

Polkupyörän tuotesivut (jotka vielä uupuvat yksityiskohtaisen tuoteselostuksen osalta), löytyvät osoitteesta www.pacific-cycles.com

Edellinen artikkeliBlack Bird Fly 135 Twin Lens Reflect Camera on retro-filmikamera
Seuraava artikkeliEurobike 2008: Hollantilainen Taga on lastenrattaiksi muuntuva polkupyörä