Hafsteinn Juliusson haluaa Growing Jewelry -korumalleillaan tuoda luontoa lähemmäs kaupunkilaisia, ja muistuttaa luonnon olevan elämän elinehto. Kuvassa on sormuksessa pieni heinäkasvusto. Suunnittelija haluaa myös muistuttaa korujen hoitamisesta. Korun omistajalla on vastuu, että kasvusto ei pääse kuivumaan.

Hyvä idea! Mutta taitaa käydä heinälle niin että se tipahtaa jonnekin jossain vaiheessa kun käsi heilahtaa taksia tilatessa. Kuvastaako tämä kaupungista kadonnutta luontoa, en tiedä. Pikkugangstat voivat kasvattaa sormuksessaan hamppua.

Lähde: hafsteinnjuliusson.com

Edellinen artikkeliSolar Cell Tree on aurinkokennopuu
Seuraava artikkeliHitachi R-Y6000 jääkaappi suihkuttaa C-vitamiinia elintarvikkeisiin

12 KOMMENTIT

  1. Kaikkeen sitä aikaa laitetaan. ”tuoda luontoa lähemmäs kaupunkilaisia” aika kaukana luonnosta tuo jos sormuksessa on pala heinää. Tosi naurettava idea. Odotellaan nyt vaan kun tulee muotiin hatut jossa kasvaa heinää tai pieni omenapuu.

  2. My Lord.. kaikkeahan sitä yritetään jotta saatais jostain jutusta hitti, mutta onhan tuo nyt älytön idea. Eipä innosta rai-ruohon kasvattaminen sormuksessa..

  3. Saa kyllä melkoisen lapasen kiskasta päälle ja lamput väliin jos tahtoo sormuksessa saada kannabiksen kasvamaan.

  4. Puljussa on ollut jo pitkään kaktuksellisia avaimenperiä sekä -korvakoruja. Siis muovinen yllätysmunan sisuksesta hiukan pienempi kupu missä on ihkaoikea minikokoinen kaktus sisällä. Mitä lienee geenimuunneltuja kummajaisia ovat, kun niin pieniksi jäävät..

    Ja tästä sormuksesta: Ruohokasvusto on helppo sitoa sormukseen aika tiukasti kiinni rautaverkolla. Siis ensin multaa tai kasvualusta sormukseen, sitten verkko siihe päälle vaikkapa liimalla tai ruuveilla. Heinä sitten kasvaa verkon läpi, ja juuret ovat verkossa kiinni. Rautaverkon alla kasvaa meillä kesämökin saunan katollakin ruoho, vaikka nousua on 70cm metrillä. Talveksi on laitettava pressu päälle ettei lumien sulamisvedet liestytä koko laitosta alas ränniä pitkin, mutta pointtina siis että verkko toimii ruohon sitomiseen.

Comments are closed.