Onhan tämäkin yksi tapa helpottaa kitaransoittelijan elämää. Aria Sinsonidon Travel Guitars -mallisto tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle mukana kulkevalle kitaralle. Kitaran keskiosa on kestävää mahonkia. Rungon alaosa sen sijaan on kumilla päällystettyä alumiinia ja voidaan laittaa paloiksi. Näin kitara menee näppärästi mukana tulevaan kassiin, kenties rinkan sivutaskuun.

Koko setti painaa kaksi kiloa. Kitarassa on sisäänrakennettu stereomikrofoni ja esivahvistin. Kitarassa on suora kuulokeliitäntä, johon voidaan kytkeä kuulokkeet, perusvahvistin tai vaikka tietokoneen mikrofoni. Yhdeksän voltin patterilla soittaa usean tunnin. Kitara kytkeytyy pois päältä kun kuulokeplugi irrotetaan. Kustantavat alkaen 409 dollaria.

Lähde: www.adirondackguitar.com

Edellinen artikkeliOuto sukkahousumies ajaa kaverinsa kanssa talon korkuista polkupyörää
Seuraava artikkeliSuuri digitaalikello, joka toimii myöskin CD-telineenä

7 KOMMENTIT

  1. Pitää vähän nillittää yhdestä virheestä, eli ei kai sentään ulostuloon voi/kannata kytkeä mikrofonia? 🙂

    Alkuperäisteksissähän mainitaan ”mic or CD input on a boom box” eli pieni käännoskukkanen sattunut.

  2. Tuon tapasia matka-kitaroita on havattu lentokentän taxfree osastoilla, ainakin ulkomailla.

  3. Jos se stereomikrofoni on isketty pitkittäissuunnassa runkoon, niin kai siinä sitten voi käyttää left/right kanavia ikäänkuin talla/kaulamikkeinä 😀 Alkuperäistekstissä tosin mainitaan ”An original one-piece bridge pickup..” joten ei se ihan niin sentään toimi.

  4. Empä oikein usko että on hintansa väärti koska soittavuudesta ei saa takuita. Joku kitaran omaava kertokaa mielipiteenne.

Kommenttien lisääminen on estetty.