Rakentelija nimeltään Joona Ruuska on modannut itselleen vanhoista kuulosuojaimista ja stereokuulokkeista kahden erillisen yhdistelmän. Ei kenties hi-fiä, mutta varmasti poppi kuuluu mainiosti vakkapa lähimetsää moottorisahalal harvennellessa.

Täss Joonan itsensä kuvaus projektista:

Tässä kotitekoiset kuulokkeiden ja kuulosuojaimien yhdistelmä.

Aluksi kaivelin kaapista vanhat ns. ”behind ear” -kuulokkeet joiden kahva laitetaan korvan taakse että pysyvät päässä + kuulosuojaimet. Aluksi katkaisin kahvan kuulokkeista ja otin kuoren niiden takaa irti, sen jälkeen otin kuulosuojaimien eristepehmusteen pois ja kaiversin ulkokuoreen reiät kuulokkeiden johtoja varten. Tämän jälkeen laitoin kuulokkeet sisälle, pehmusteet paikoilleen ja hieman lisäsin kuplamuovia ylimääräisten äänien eristämiseksi kuulokkeiden ympärille ja hyvät tuli.”

Edellinen artikkeliThe Abduction Lamp lainaa muotokielensä UFO-abduktioista
Seuraava artikkeliBlackWater lupaa vedestä halpaa energiaa kaikille – maailman fyysikot skeptisiä