Vaikka kännykkämaksamisen tulosta ollaan taidettu hehkuttaa jo vuosikymmenen verran, rajoittuu kännykällä maksaminen käytännössä kuitenkin edelleenkin tekstiviestillä tehtäviin pikkuostoksiin. Modaaja nimeltään Esa Suuronen on kuitenkin itse keksinyt kätevän tavan yhdistää maksuvälineet ja kännykän: Esa on nimittäin modannut Nokia N95 matkapuhelimensa nahkakoteloon pienen lompakon. Todella tyylikkään ja toimivan oloinen ratkaisu, joka myös todellakin vähentää taskussa kannettavia asioita yhdellä. Tässä vielä Esan itsensä kuvaus ratkaisusta:

”Käytössäni on Nokia N95 ja siinä sellainen läppämallin suojakotelo. Joudun kantamaan mukana myös luottokorttia ja ajokorttia. Mielessä kypsyi ajatus että kännykkäkotelon ja lompakon voisi yhdistää.
Pienellä viillolla sain kännykkäkoteloon kivan korttitaskun.”

Edellinen artikkeliNokia 5800 XpressMedia Tube ”iPhone-killerin” speksit vuotaneet nettiin
Seuraava artikkeliSiipiväliltään kymmenen sentin kokoinen, live-videota lähettävä radio-ohjattava lennokki