Lego on tarttunut kuolontähtiaiheseen melko rohkeasti. Yleensähän Lego-rakennussarjat ovat mittasuhteiltaan melko todenmukaisia. Kuolontähdessä on keskitytty enemmän tarinaan, ja pallo on jaettu huoneisiin siten, että kaikissa Tähtien sota -leffoissa olleet kohtaukset on saatu lavastettua. Erikoista on myös se, että viereisissä huoneissa voi olla saagan 4- ja 6-osan tapahtumia. Joka tapauksessa hieno rakennelma, vaikka vähän nukkekotimainen onkin.

Paloja rakennelmaan menee 3800. Tapahtumia elokuvista löytyy 14. Hahmoja on 25 kappaletta, ja nämä ovat niitä suosituimpia, kuten Luke ja Han Solo. Mukana on myös yksi Tie Fighter. 40cm korkea pallura maksaa 499 euroa ja löytyy myynnistä Superkauppa.fi verkkokaupasta.

Star Wars Death Star Lego rakennussarja Superkaupassa

Edellinen artikkeliPingispöytä kolmelle pelaajalle
Seuraava artikkeliAmmoniittifossiilin muotoinen betoninen pesuallas

5 KOMMENTIT

  1. Nyt kun muut ovat kesälomalla niin voisin kasata ajan kuluksi duunin neukkarin pöydälle. Harmi vain että ei ole vielä myynnissä.

  2. paljon paloja ja katot linkin takaa loputkin kuvat niin kyllä sen luulis onnistuvan 😉

  3. On kyllä kiva. pitäs vähän sormi näppäryyttä parantaa sillä 😉

Comments are closed.