Olkalaukut ovat näppäriä vaikkapa mp3-soittimen kuljettamiseen, mutta jostain syystä niihin tuntuu kertyvän kaikennäköistä muistilappua, kirjallisuutta ja flyeria, ja sitten ne eivät enää olekaan niin käteviä, kun painavat kilon. Setgo Transport on mielestäni erittäin tyylikäs tapa kuljettaa pienelektroniikkaa mukanaan.

Olan ympärille vedettävän laukun edessä on kaksi taskua juuri sopivasti vaikkapa iPodille ja Nokialle. Edessä sivussa on vetoketjulla suljettava tasku, johon mahtuu vaikkapa rahat, luottokortti ja passi. Tähän laukkuun tuskin kertyy paljoa tavaraa, pieni kun on. Onhan 80 dollaria melko paljon, mutta toisaalta tällainen lienee pitkäaikainen investointi ja voidaan laskea myös pukeutumiseksi.

Lähde: www.setgogear.com

Edellinen artikkeliFire Footbag on palava footbagi
Seuraava artikkeliPäivän ilmainen ämpäri: Turmion kätilöt – USCH!

3 KOMMENTIT

  1. Ei varmaan kukaan taas varasta niitä ipodeja ja luottokortteja kun tolleen esillä ovat.

  2. 80dollaria ei ole mitään verrattuna siihen laskuun mikä seuraa kun keskivertonainen käy shoppaamassa uuden käsilaukun.. Laukkuhan tuokin on. Periaatteessa vastustan yhä miesten käsi- sekä olkalaukkuja ja olen pettynyt saadessani tietää että Erkin lisäksi Jyrkikin sellaista käyttää. Tämä on kuitenkin niin vähän laukkumainen, että voisin hyväksyä tämän käytettäväksi myös miehille. Itse en kuitenkaan tähänkään laukkuun koske kohtalaisen mittaisella tikullakaan.

  3. Pahoittelen, että joudun tuottamaan tämän pettymyksen. Se nyt vaan on niin kätevä se laukku.

Kommenttien lisääminen on estetty.