Voisinpa veikata, että ei löydy montaa 80-luvulla kasvuiässä ollutta, joka ei olisi jossakin vaiheessa unelmoinut aidosta, puhuhuvasta ihmeauto KITTistä. Ihmeellistä kyllä, tämäkin unelma on modernin teknologian myötä pian kenen tahansa tavoitettavissa hankkimalla auton kojelaudalle Mio Knight Rider -autonavigaattorin!

Sen lisäksi, että Knight Rider GPS -laitteen autoikoni on pien Trans-Am, ja laitteen reunoja koristevata aidot Ritari Ässä -tyyliset vilkkuvalot, laite myöskin puhuu aidolla Ihmeauto KITTin äänellä! Knight Rider -autonavigaattorin ääneksi on nimittäin saatu palkattua itse William Daniels, joka toimi myös alkuperäisen KITTin ääninäyttelijänä. Varsinaisten navigointiohjeiden lisäksi laite voidaan asettaa lausahtelemaan klassikkosarjasta tuttuja fraaseja kuljettajalle, kuten ”Hello Michael, where do you want to go today?”.

Laite on tulossa myyntiin Yhdysvalloissa jo lähikuukausina 270 dollarin hintaan. Sitten ei enää muuta, kun varaamaan aikaa permikselle ja etsimään kirppikseltä sopivan pientä nahkatakkia. Aijai!

Mainos: hanki nyt oma radio-ohjattava ihmeauto KITT Superkauppa.fi verkkokaupasta!

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com IRC live chat testikäytössä – osa 2
Seuraava artikkeliGene Simmons plasmalamppu