Voisinpa veikata, että ei löydy montaa 80-luvulla kasvuiässä ollutta, joka ei olisi jossakin vaiheessa unelmoinut aidosta, puhuhuvasta ihmeauto KITTistä. Ihmeellistä kyllä, tämäkin unelma on modernin teknologian myötä pian kenen tahansa tavoitettavissa hankkimalla auton kojelaudalle Mio Knight Rider -autonavigaattorin!

Sen lisäksi, että Knight Rider GPS -laitteen autoikoni on pien Trans-Am, ja laitteen reunoja koristevata aidot Ritari Ässä -tyyliset vilkkuvalot, laite myöskin puhuu aidolla Ihmeauto KITTin äänellä! Knight Rider -autonavigaattorin ääneksi on nimittäin saatu palkattua itse William Daniels, joka toimi myös alkuperäisen KITTin ääninäyttelijänä. Varsinaisten navigointiohjeiden lisäksi laite voidaan asettaa lausahtelemaan klassikkosarjasta tuttuja fraaseja kuljettajalle, kuten ”Hello Michael, where do you want to go today?”.

Laite on tulossa myyntiin Yhdysvalloissa jo lähikuukausina 270 dollarin hintaan. Sitten ei enää muuta, kun varaamaan aikaa permikselle ja etsimään kirppikseltä sopivan pientä nahkatakkia. Aijai!

Mainos: hanki nyt oma radio-ohjattava ihmeauto KITT Superkauppa.fi verkkokaupasta!

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com IRC live chat testikäytössä – osa 2
Seuraava artikkeliGene Simmons plasmalamppu

9 KOMMENTIT

 1. Onkos tämä nyt osa sen uuden tv-leffan ja tulevan uusio tv-sarjan promoa, vai ihan jonkun markkinointiosastolaisen nostalgiatrippi?

  No enivei, miksei tuohon saa deivitin ääntä?

 2. Jos tommonen löytyisi paikallisesta myymälästä, niin saattaisi mukaan lähteä.

 3. Ritari Ässä on aina kova juttu. Nahkatakin ja permiksenkin saa aina rahalla, mutta mistä saa niin coolin Hasselhoff-ilmeen?

  Ehkä tuohon KITT-ääneen kuitenkin kyllästyy muutamassa kuukaudessa. Tällaisilla on tapana mennä nopeasti muodista.

 4. Pakko ostos, jos hinta/laatu kohdallaan!
  Musta Pontiac Trans am löytyy jo…

 5. K.I.T.T. ei ole Trans Am vaan musta Firebird Formula 350, joka on tiukempi versio Trans Amista. Luulis Trans Am kuskin tietävän.

 6. ”K.I.T.T. ei ole Trans Am vaan musta Firebird Formula 350, joka on tiukempi versio Trans Amista. Luulis Trans Am kuskin tietävän.”

  Trans Am kuski tietää että Firebirdi on se ”karvalakkimalli” ja Trans Am on sama auto levikesarjalla. Lisäksi vuonna -82 ei ollu Formula mallia toope!

Comments are closed.