Todella hieno Steampunk USB-muisti

Tässä erään venäläisen modaajan toteuttama steampunk USB-muisti. Kuori on valmistettu kupari- ja messinkiputkista, tuloksena yksi hienoimmista USB-tikkumodauksista, mitä allekirjoittanut on tähän mennessä nähnyt.

Tikun valmistuksesta kuvia osoitteessa forum.modding.ru

Edellinen artikkeliUSB-hiiri-pölynimuri on hauska yhdistelmä
Seuraava artikkeliMSI Wind -minikannettavan ennakkoarvio

8 KOMMENTIT

 1. Ei tosiaan mikään aivan kädetön setä, tämä rakentaja. Ei ole hymiötä tai akronyymiä, joka ilmaisisi riittävän syvästi kateuteni ja ihailuni määrän.

 2. No kyllähän tämä on mielestäni vaan hienon käden taitojen näyte. Enkä kyllä itse edes muista, milloin viimeksi olisin jostain steampunk aiheisesta kirjoittanut? menee varmasti viime vuodelle.

 3. Nää steampunk jutut on siis niin naurettavia että… ei pysty.. 😀 Erkki nuo ei oo hienoja.

 4. tehkääpä itse perässä jos ovat kerran niin naurettavia. Vaatii aivan saatanasti taitoa valmistaa tuollainen, eikä tuollaista saa isileasingillä ostettua verkkokauppa.comista, niinkun isin pikku kullannuput luulee

 5. Nojaa, ei kyl kauheen mahtava ole. Olen enempi käytnnön ihmisiä. tuommonen varmaan tarttuu vorojen matkaankin helpommin ku joku perus muovitikku, on kalliimpi, eikä paljoo sen hienompikaan ja isompi. Loppujen lopuksi aika hemmetin turha vehje, turhaa hifistelyä.

 6. Hianoo tyätä!
  Paree jättää hyllyyn koristeeks koska sormien Ph ja rasva viä kiillon. Taikka kiillottaa joka päivä jos haluaa että tommosena pysyy.
  Tai koskettelee vaan kangashanskojen välityksellä.
  Mutta silti, mahtava käsityätaito Venäjän pojalla!

Comments are closed.