apple_iphone_2.jpg

Pohjoismainen teleyhtiö TeliaSonera ilmoitti tänään, että se on tehnyt Applen kanssa sopimuksen iPhonen tuomisesta myyntiin yksinoikeudella Pohjoismaissa ja Virossa. Puhelimen tarkkaa kauppoihin saapumisajankohtaa ei vielä julkaistu, vaan todettiin, että laite tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna. Soneralta ei ole myöskään suostuttu kertomaan, onko kyseessä iPhonen nykyinen malli, vai maailman apple-fanien kieli pitkällä odottama 3G iPhone. Suomessahan ainoastaan 3G-puhelinten kytkykauppa on sallittua, joten nyt myynnissä olevan iPhonen kauppaaminen kytkettynä sopimukseen ei täällä edes onnistuisi.

Ja sitten saa alkaa taas väittelemään onko Nokia vai Apple parempi…

TeliaSoneran lehdistötiedote

Edellinen artikkeliÄänenmuunnin-hands-free -yhdistelmä kännykkään
Seuraava artikkeliLaita viherkasvisi tiputukseen käyttämällä IV Pot -kastelusarjaa