Mies näytti takamustaan nopeudenvalvontakameralle

No onhan tämäkin jonkinlainen kannanotto. Northumberlandissa mustan BMW X5 -mallisen auton matkustaja paljasti perseensä nopeudenvalvontakameralle. Kuten kuvasta näkyy, auton ajaja piilotti päänsä ohjauspaneelin taakse. Huomioikaa siis, että ratti on oikealla puolella Briteissä. Varsinainen temppu olisi ollut ajaa autoa ja samalla suorittaa toimenpide. Poliisi tutkii tapausta vaarallisena ja loukkaavana. Lisäksi turvavyö ei ollut kiinni.

Lähde: news.bbc.co.uk

Edellinen artikkeliKertakäyttömuki joka ei olekaan kertakäyttöinen
Seuraava artikkeliNaturmobil on yhden hevosvoiman auto

15 KOMMENTIT

 1. Just tollasten spedejen takia saa olla varovainen liikkuessa autolla, leikkikää jossain muualla kuin yleisillä teillä.

 2. Mitäs naaman piilottaminen helpottaa kun rekisterinumerosta saa omistajan selville.. Jos omistaja ei pysty todistamaan kuka autoa ajoi kuvan otto hetkellä, niin omistaja saa kaikki syytteet ja maksut niskoilleen. Oletuksena tietysti että tuo on sen oma auto.

 3. w00t miten vitussa voi keretä näyttää persettä nopeudenvalvontakameralle.

 4. Eiköhän tuo ihan tarkoituksella ole tehty/valmisteltu, eikä hetken mielijohteesta parissa sekunnissa housuja vedetty kinttuun, kun näkee kameran lähestyvän.

  Epäilisin kyllä että kyseessä on varastettu/lainattu auto tai eteen laitettu väärä kilpi, jos kuskin oma.

 5. Juva-Mikkeli välillä tuota kuulemma tehtiin myös aikanaan kun sinne kamerat ilmestyi. Rekisterikilpi piiloon ja menoksi.

 6. RedBaron: Itse ainakin pystyn autoa ajamaan turvallisesti vaikka pelkääjän penkillä matkataan sitten naama taikka perse menosuuntaan päin. Kunhan pysyy siellä omalla puolellaan.

 7. Jos auto ei ajanut ylinopeutta, mitä asiaa poliisilla oli kuvata sitä? Entä miten kuva päätyi lehdistölle? Jokin tässä nyt haiskahtaa.

 8. Onhan näitä nähty:

  1. Kaverit riviin kameran eteen yksi silmäinen linssiin päin ja joku vetäseen prätkällä ohi ylinopeutta. Hupia kaikille eikä kiinni jäämisen riskiä…

  2. Tähän tarvitaan neljä ihmistä; n. puolen minuutin välein vedätte kamerasta ohi niin että kolmella ensimmäisellä on päässä sika-naamari ja viimeisellä susi-naamari. Varmasti naurattaa kameran toisessa päässä!

 9. Muistelen että alkuaikoina kun nuo pöntöt tulivat tieden kylkiin, oli joku porukka päättänyt tehdä kuvien tarkastajille hyvän källin. Ensimmäinen kaveri heilutteli jotain keppiä/tms sopivasti kameran edessä niin että sen mittarin lukemaksi tuli ilmeisesti reilut puoltoistasataa tunnissa. Toiset pari kaveria ”työnsivät” autoa hampaat irvessä ja hikisenä sopivassa kohdassa tietä niin, että se varmasti näkyi kamerassa.

  Voi olla että tuotakin kuvaa on katsottu ihmeissään hetken jos toisenkin kun se on asemalle saapunut 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.