fbi-develop-full-size-folding-bicycle-onyerbike.jpg

Folding Bike Innovations eli FBI on valtaamassa Australian maastopyörämarkkinoita Onyerbike-nimellä. Esimerkiksi Hawk-mallin 26-tuumaiset, 6-pinnaisia vanteet ovat magnesiumseosta. Alumiinirunko taittuu puolesta välistä kokoon, jolloin pyörä mahtuu pienempäänkin tilaan. Painoa tällä mallilla on 15,8kg ja hintaa 1200 euroa.

Paketti ei taida kuitenkaan olla ihan loppuun asti mietitty. Samaan aikaan kun mainoslauseissa puhutaan ”Dual Purpose On or Off Road” -pyörästä, joka ”kokoontaitettuna on mukava tyylikäs ja turvallinen ajaa melkein millä maastolla tahansa”, sanotaan sopimuksen pienessä präntissä että ”takuu ei ole voimassa, jos pyörä on ollut off-road-ajossa”.

Lähteet: www.treehugger.com, www.onyerbike.com.au

Edellinen artikkeliGTA 4 saapuu kauppoihin huomenna – ensimmäiset arvostelut silkkaa suitsutusta!
Seuraava artikkeliSarjakuvahahmojen silhuetteja