GTA 4 saapuu kauppoihin huomenna – ensimmäiset arvostelut silkkaa suitsutusta!

grand_theft_auto_4_screenshot.jpg

Pelitalo RockStar Gamesin Grand Theft Auto -sarjan uutta, neljättä osaa on odotettu konsolimaailmassa kuin kuuta nousevaa. Odotus on kuitenkin lopuillaan, kun peli on viimein saapumassa kauppojen hyllylle huomenna, 29.4. Pelin hypetys ei myöskään tämä saamien ensimmäisten arvioiden perusteella ole ollut turhaa, sillä esimerkiksi Metacritic -palvelussa koottujen arvostelujen laskettu pistekeskiarvo on 100/100. Peliä on ehditty myöskin hehkuttaa arvostelijoiden toimesta jo useaan otteeseen vuosikymmenen ehdottomasti parhaaksi peliksi!

Peliä kehutaan erityisesti sen hämmästyttävästä tarkkuudesta ja laajuudesta. Tapahtumapaikkana toimiva Liberty City on aidomman ja elävämmän oloinen, kuin koskaan. Myös peliä aiemmin vaivannutta pelattavuutta ”kävelytilassa” on huomattavasti parannettu. Suurimpana yksittäisenä uudistuksena pelissä on 16 pelaajan on-line moodi, jossa pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa Liberty Cityssä kaupungin koko laajuudella.

Laadukas, paljon livekuvaa pelistä sisältävä videoarvostelu GTA nelosesta löytyy osoitteesta www.gametrailers.com

Tekstimuotoisia arvosteluja pelistä löytyy puolestaan vaikkapa osoitteesta www.metacritic.com

Mainos: Grand Theft Auto 4 pelin saat tilattua itsellesi CDON verkkokaupasta. Katso Playstation 3 tai Xbox 360 versio.