3g_iphone_musta.png

Jenkkiblogi Engadget tietää kertoa, että markkinoiden kovasti kyttäämä 3G iPhone on jo kenttätestausvaiheessa. Blogin lähteiden mukaan laitteen suurimpana uudistuksena tulee olemaan 3G-ominaisuuden ohella sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. Muodoltaan toisen sukupolven iPhone tulee muistuttamaan alkuperäistä sillä erotuksella, että metallin väriset osat on vaihdettu mustiin ja nurkkia on hivenen pyöristetty. Toisen sukupolven laite on myöskin marginaalisesti ensimmäistä paksumpi. Pienempinä parannuksia mainitaan myöskin korotetumpi kuulokeliitäntä, joka ei enää tuottaisi harmaita hiuksia tavallisten kuulokkeiden kanssa, kuten alkuperäisen mallin upotettu liitin.

Aiempien huhujen mukaan 3G iPhone olisi tulossa markkinoille jo kuluvan vuoden kesäkuussa. Sellainen kutina on ainakin allekirjoittaneella, että tässä saattaisi olla seuraava puhelin yli kolme vuotta vanhan Sony Ericssonin korvaajaksi.

{democracy:122}

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliDon’t Speed -kampanja Australiassa
Seuraava artikkeliCamel Crush tuo menthol-kapselitupakan USAn markkinoille

14 KOMMENTIT

 1. Semmonen tutina olis, että nokia ei tule pärjäämään, vaikuttaa jotenkin riisutummalta versiolta se. Ja aika huonosti näyttäs sillä muutenkin menevän, tarvitsisivat jonkun halvan&hyväominaisuuksisen myyntihitin.

 2. Turha nokiaa ja applea verrata. Toinen on imagoltaan vanhoillinen, tylsä ja lähinnä yritysmaailmaan kuuluvaksi mielletty, toinen taas rajoittuneista ominaisuuksista huolimatta muotoilunsa turvin kuuminta muotia.. Saatte arvata kumpi on kampi.

 3. Jooh no nykysen N91 puhelimen jälkeen en ole ostamassa enää nokia… ainakun nokia ollut niin ollut ongelmia ja muutenkin nykyään työnlaatu tuntuu erittäin heikolta

 4. Minulla on sellainen kutina että Nokian Tubesta tulee minun seuraava puhelin. Ja syyt: Luulen että se valmistetaan Suomessa, olen melko varma että siihen on saatavana enemmän ja parempia kolmannen sukupolven softia. Lisäksi se on saatavana operaattori lukitsemattomana. Applen puhelimeen en tule koskemaan, vaikka Mac on tulossa kesäksi.

 5. Sitten kun nokialaisten speksilista ei ole enää pidempi kuin iPhonella, niin Nokialle tulee kova kiire käyttöliittymän kehittämiseen.

  Lisäksi Nokian pitäisi päästä Symbianista eroon tai saada kehitettyä kätevämmät ohjelmointivälineet mobiiliohjelmien tekoa varten. Symbianillehan ei taida ketään muu tehdä ohjelmia kuin ne, joiden on pakko tai ne, joilla on jostakin syystä hillitön motivaatio Symbian-ohjelmointiin.

 6. Koska iPhone 3G:stä ja Nokian Tubesta tiedetään tasan yhtä paljon – eli ei yhtään mitään – niin näiden kahden vertailukin lienee yhtä tyhjän kanssa. Katsotaan sitten uudestaan, kun saavat nämä julkaistua, tai edes ilmoitettua siitä, että aikovat moiset julkaista.

 7. vai tulee teidän mukaan iPhone lyömään nokian. myynnin mukaan ? :DD antaa mä nauran hetken. miettikääs ny kaikki iPhonen puolest äänestäneet hetki rauhassa. ei siinä et siin mitään vikaa ois mut nokia nyt on vaan nokia…

 8. Toi uus Iphone pitäs tulla Italiaan myyntiin ilman kytkyä hintakin sen mukainen eli todennäköisesti n. 900€. Siitä voi sitten miettiä, ettei ne Nokiat välttämättä, niin huonoja ole tai kalliita.

 9. Mielenkiinnolla jään odottamaan uutta iphonea. Jos en olisi tykästyny todella paljon simpukkaluureihin, odottaisin vieläkin innokkaammin.
  Itse olen vain lopen kyllästynyt ”kotimaiseen” Mokiaan, jota pitää olla jatkuvasti uusimassa, kun edelliset muovilaatikot hajoavat käsiin.

Kommenttien lisääminen on estetty.