Turbo USB Mini Vacuum imuroi keksinmurut näppiksestä

Jotkut ovat erikoisen tarkkoja kaiken elektroniikkansa siisteyden suhteen. Itse en lukeudu näihin. Muruset eivät haittaa näppiksessä, eivätkä kivet pikkukengässä. Paitsi tietenkin jos joku muu on ne sinne laittanut!! Turbo USB Mini Vacuum tarjoaa vaihteeksi jotain, joka voisi oikeasti olla hyödyllinen USB-laite. 12 dollarin hintainen imuri valaisee imuroitavaa aluetta ledillä, joten ei tarvitse itse edes lamppua päälle. Säästäähän se sähköäkin.

Lähde: www.gadget4all.com

Edellinen artikkeliSelf-stirring cup antaa kyytiä lusikalle
Seuraava artikkeliBlustream RX toistaa mistä tahansa Bluetooth-lähteestä

12 KOMMENTIT

 1. Täähän on loistava vekotin. Miksei aikasemmin ole tullu vastaan. Vielä ku löytys joku kostea pesuvehje ni sais ne viinan ja oluen jättämät tahrat pois.

 2. Onhan noita ollu.
  Mielenkiintoista nähdä kuinka kodinkoneet entistä nopeammin siirtyvät aina vaan sinne usb-lähteen läheisyyteen. Heijastaa missä nykyihminen useimmiten oleskelee – töllöttimen edessä.

 3. Mä oon ruukannu aina siivouksen yhteydessä kopistella näppistä ylösalaisin pöytää vasten. saa niinkin muruset pois. yllättävän paljon kertyy kyl + ihon- ja kynnenpalaset 😛

 4. Kekkonen:

  Itke meille joki, minkäs äärestä itse viestisi juuri kirjoitit? 😉

 5. Itse sain kerran töistä joululahjaksi kuvan kaltaisen USB imurin. Lahjaksi saamani imuri ei kyllä tehnyt mitään muuta kuin piti kovaa meteliä. Imutehoa laitteessa ei ollut nimeksikään. Harmi sinänsä sillä tykkäisin pitää näppikseni pölytömänä ja tuollainen USB imuri olisi siihen omiaan jos vain imuteho riittäisi.

 6. Nuo USB-laitteet ovat tehottomia, eihän USB-portistakaan tule paljoa potkua. Näppäimistöt niin pöytäkoneissa kuin kannettavissakin on paras puhdistaa paineilmalla suoraan kompressorista. Se on halpaa ja erittäin tehokasta, pitää vain varoa kaiuttimia kannettavissa, koska ne saattavat hajota suorasta paineilmasta.

 7. tämä jos mikä on hyödyllinen vekotin. ainakin minun näppikset aina täynnä murusia ja ties mitä pullaa.

 8. Tämä jos mikä on turha vekotin turhuuksia täynnä olevassa maailmassa.

  Paremmin se näppis puhdistuu kun kääntää sen ylösalaisin ja hiukan ravistelee.

 9. Itse käytän ihan normaalia imuria tuohon. Löytyy tehoa ja siivoaa varmasti, jos sen vaan jaksaa kaapista kaivaa…

 10. Ei sen näppiksen päällä tarvi syödä ja jos sinne on ihan pakko murustaa niin eikös sen voi sit kämpän siivouksen yhteydessä imuroida.

Kommenttien lisääminen on estetty.