Playstation 3:een 7-tuumainen LCD-näyttö

PS3 on pikkaisen turhan suuri kannettavaksi pelikonsoliksi. Mutta tässä ihan kätevä ratkaisu ottaa peli mukaan vaikkapa illaksi omaan huoneeseen, jossa ei ole HDTV:tä. Tai vaikka telttaan kesällä. Seitsemän tuuman LCD-näyttö kytketään pelikonsoliin ja asetetaan laitteen päälle. Eiköhän pelaaminen onnistu varsin hyvin. Hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta luulisi että ainakin jonkun verran on kysyntää.

Lähde: www.madcow.com.cn

Edellinen artikkeliAutomerkkien logojen kehityskaaria
Seuraava artikkeliSelf-stirring cup antaa kyytiä lusikalle

11 KOMMENTIT

  1. Telttaan joo. Tiedän hyvän metsän Keski-Suomessa, jossa kasvaa pistorasioita ja generaattoreita. 🙂

  2. Telttailla voi takapihassa? Tai siis jatkojohdon yletettävissä… Mutta itse näytöstä: on kyllä hieman liian pieni. Kaijuttimista on tehty hämäävän isot, ettei olisi muka ”mahtunut” tuon isompaa näyttöä. Perhana, tuohon olisi ihan hyvin saanut 15″ näytön.

  3. hei haloo?? kuka unohti kannettavat akut?? heti tarjotaan generaattoria ja jatkojohtoa…

  4. Tälläsiä paketteja sai taannoin xboxille verkkokaupasta 15e 🙂 Eli 7″ näyttö + kantolaukku + inventteri autokäyttöön + 12V muuntaja sisäkäyttöön.

  5. Verkkokauppa.comissa oli muutaman sadan kappaleen jäännöserä boxin näyttöpaketteja 23e laaki, ja ne myytiin parissa päivässä ku kaikki osteli niitä ja otti näytöt+tykötarpeet parempaan käyttöön.. Itse en valitettavasti ennättänyt sellaista saamaan kun loppuivat.

Comments are closed.