WirePod-jatkojohto

Hollantilainen muotoilija Joris Laarman on erikoistunut mm. erilaisten ornamenttien käyttämiseen taiteessaan. Hänen käsialaansa on myös tämä WirePod-jatkojohto. Erikoinen idea tehdä tyylikäs jatkojohto, jotta sitä ei tarvitse piilottaa. Toimisi varmasti hyvin vaikkapa tv:n kaverina. Tosin en tiedä saisiko noista plugeista yhtä minimalistisia euro-standardien mukaisina.

Lähteet: www.dezeen.com, www.jorislaarman.com

Edellinen artikkeliKrikettipallo, joka laskee oman nopeutensa
Seuraava artikkeliiPod-pihvikotelo

13 KOMMENTIT

 1. Tuntuu, että hollannissa on paljon hyvällä mielikuvituksella varustettuja henkilöitä. Mistähän johtuisi : >

 2. Meneepä tuokin esteettisyys piloille kun lyöt noihin plugeihin kiinni sähkölaitteita.. valtaa taas ne mustat käärmeet lattian.. hyvä idea toisaalta mutta en usko että toimii loppuun asti..

 3. Samaa mieltä Kurren kanssa, on kyllä harvinaisen perseestä siinä vaiheesa, kun isketään mustat lonkerot tohon jatkoksi.

  Ilman mitää kytkettyjä aparaatteja ihan ”ok”, mutta emmä tommosta saakelin rumilusta ostas kämppääni. En tajua miten ihmiset asa nimensä lehtiin tämmösellä niksi-pirkka laatusella P:lla.

 4. namulta puuttuu ilmeisesti esteettinen näkymys. Minusta tämä on nerokas idea

 5. luulin ensin että kuvassa on palanen rautaportista.. anyway, ihan hauskan näköistä designea, mutta ei kyllä meikäläisen tyyliin.

 6. Mahammaddat ilmeisesti tämä esteettisyys menee käytännöllisyyden edelle täällä pohjolassakin.. voevoe.. vois desing-ilmiset muuttaa pois täältä ja jättää äijät rauhaa..

 7. Tuohan on varsin hieno idea, johon harva on ennen tarttunut. Suomalaisilla ei vaan ole makua.

 8. Kekkonen. Suomalainen menestys perustaa loogiseen ajatteluun. Tällästä paskaa ku heitetää Suomen maille ni se terve maalaisjärki mätänee pois..

 9. +1 ääni kurrelle myöskin täältä, ajatuksena hyvä ja tilapäiskäyttöön ehkä sopiva mutta jatkuvassa käytössä ruma kaapelihärdelli tiedossa.

 10. no ehkä tuo on rumempi, kun siihen pistetään johdot kiinni, mutta jos sitä nyt vertaa normaaliin jatkojohtoon, niin onhan tuo silti hienompi… vaatii vain tilaa enempi ku nuo perinteiset, omalle lattialleni ei ainakaan mahtuisi. Ehkä jos seinälle pistäisi kiinni voisi olla hieno, eikä tila olisi ongelma…

Kommenttien lisääminen on estetty.