Heikki Lepistö on keksinyt idean ”poliisipaikantimesta”. Tässä Heikin itsensä kuvaus keksinnöstään:

”Olen kehitelly ideaa GPS laitteesta jossa on lisäominasuutena ”poliisi paikannin” Eli homma toimisi niin että pienellä kaveri ryhmällä, miksei isommallakin on autoissaan gps laitteet ja niissä semmoinen pieni ominaisuus että kun joku näkee poliisin niin painaa gps laitteesta nappulaa joka lähettää kaikille muille kaveri porukan jäsenille tiedon heidän gps laitteisiinsa missä on nähty poliisi tai vaihtoehtoisesi esim niille kavereille ketkä ovat vaikka 30km säteellä siitä autosta josta on havaittu poliisi auto. Tietojen lähetys poliisista voisi olla mahdollista laittamalla sim-kortti gps laitteisiin ja sillä sitten tekstiviestinä koordinaatit muille gps laitteille.”

Edellinen artikkeliPlaystation 3 Firmware 2.30 tuo DTS-HD Master Audio -äänet Blu-ray leffoihin
Seuraava artikkeliNaapurin langattoman verkon luvaton käyttö on laitonta, 21% Hilavitkuttimen lukijoista on rikollisia!