Toimiva nukkekotitelkkari

Nukkekodit eivät suinkaan välttämättä ole lasten leluja. Vannoutunut nukkekotiharrastaja käyttää harrastukseensa suuria summia rahaa mahdollisimman ”aitojen” pienoismallihuonekalujen hankkimiseen. Tähän asti nukkekotien kodinelektroniikka on ainakin allekirjoittaneen tietämyksen mukaan kuitenkin ollut pelkkää kuorta ilman toimivia sovelluksia. Nyt on viimein mahdollista hankkia nukkekodin sisustukseen myös ihan oikea ja toimiva televisio 1:12 mittakaavassa. Televisioon on mahdollista kytkeä käytännössä mikä tahansa ulkoinen videolähde ”nukkekotivision” ohjelmalähteeksi. Nukkekotitelkkareita valmistaa brittiläinen Brett Foster, joka myy laitteita kiinnostuneille hintaan £99. Sitten vaan telkkari nukkekotiin ja vaikkapa Child’s play pyörimään repeatilla.

Lähde: www.dollshousetvs.co.uk

Edellinen artikkeliEniten aidolta Ferrarilta näyttävä Ferrari-kännykkä
Seuraava artikkeliNeo Geo Stick 2 -arcade-ohjain Wii:lle

15 KOMMENTIT

 1. hmmm…

  Samaan sarjaan sitten vaan video/dvd-player tuohon alle ja sehän on tietenkin sitten kortinlukija joka lähettää (esim. microSD) kortilta videota töllöön.

  Tai sitten ei.

 2. Milloin saamme lukea iltaähkyn otsikoissa nukkekodin telkkari sytytti ensin nukkekodin ja sen jälkee nelihenkisen perheen huoneiston tuleen, tulipalossa menehtyi kaksi aikuista ja lasta sekä koira ja kissa.

 3. Luulisi että tuohon löytyy nikkarilta joku halvempikin patentti.. Nokialainen varaosanäyttö jota vaikkapa tietokoneella ohjataan, voisi olla aika pätevä, eikä hintaakaan tule kuin pari kymppiä. Metku.netissä ovat sellaisen asentaneet esim. (tietokone)hiiren sisälle..

 4. Kun pistäis aidon matka-television tuon tilalle niin saataisiin nukkekodille 40″ televisio. Saattais tulla halvemmaksi.

 5. heh.. toihan on hieno! huomasin baselissa kaupan ikkunassa nukkekotien rokokoo- ym. kalusteita ja ajattelin että ovatpas hienoja. toimiva telkkari on kuitenkin ihan eri tasoa. musiikkidiggarin näkökulmasta toimiva nukkekotiflyygeli olis hieno.

 6. heikkinen: nyt on myyjän markkinat! siitä vaan tunkemaan nukkekotimarkkinoille edullisimmilla vastaavilla. Laajakuvanäyttö ois varmasti myös hitti nukkekotikotiteatterissa!

  Sitten valikoimaan mukaan toimiva minimikroaaltouuni, pesukone ja moottorisaha. Menestys on taattu.

 7. joskus bongasin videon missä joku pelas wiitä tuollasella nukkekotitelkkarilla

 8. ”Joutuukohan sitten tästäkin maksamaan TV-lupamaksua?”
  Varmaan jos omaa digiboxin kyseiseen töllöön.

Kommenttien lisääminen on estetty.