Kyselimme viimeksi käytättekö pullotettua vettä Suomessa. Melkoisen moni näyttää luottavan vesijohtoveteen, sillä aktiivisesti pullovettä käyttäviä on ainoastaan 4 prosenttia 2235:stä äänestäneestä. Ja onhan se tutkittukin ja ilmoitettu moneen kertaan, että vesijohtovesi on pääsääntöisesti laadukkaampaa kuin pullovesi. Siis Suomessa. Oletteko muuten koskaan ihmetelleet, kuinka suuri sen Evian-lähteen täytyy olla, kun jokapaikassa lipitetään sieltä pulpunnutta vodaa.

Käytätkö pullotettua vettä Suomessa:

 • 56% – En koskaan
 • 36% – Harvoin
 • 5% – Välillä
 • 2% – Aina kun on mahdollista
 • 2% – Melko usein

Viikkokysely: Kuinka usein lähetät tekstiviestejä?

Tekstiviestien lähettelystä on tullut massamedian ykköspuheenaihe viime viikkoina. Oli se turvallisempaa ennen kun voi vain soitella, ja harvemmalla oli nauhuri kiinni puhelimessa. Täytyy myöntää, että tekstiviestit ovat mullistaneet viestintää! Kuinka suuri osa ne ovat sinun elämääsi:

{democracy:118}
Edellinen artikkeliMikroprojektori sd-korttipaikalla
Seuraava artikkeliKit-In Box, kissa laatikkoon ja pöydälle

18 KOMMENTIT

 1. Loistavaa kuvan muokkausta Jyrki. 😀

  Ei tainnut olla photoshopit käytössä, no kyllä se paintti on hyvä myös silläkin kyllä saa erittäin aidonäköisiä muokkauksia pienellä vaivalla.

 2. Kiitos. Olenkin viime aikoina tutkinut kuinka taiteessa voi käyttää apuna ”virheitä” ja epäkliinisiä ratkaisuja.

 3. Nyt on tahti hiljentynyt, koulun loputtua. Kouluaikoina ei aina ihan edes riittänyt liittymän 1000ilmaista viestiä/kuukausi.. Nykyään kun ei ole asiaa kellekään, riittää sellainen 150-250 viestiä kuussa.

 4. Näin arvelinkin.. Suurin osa lähettelee viestejä alle 2 päivässä. Eli näppäimistö ei ole kovin oleellinen osa kännykkää eikä sen puute suurinta osaa tule haittaamaan.

 5. Liian laiska kirjottamaan, yleensä soitan takas mielummin kuin tekstaan. Tekstari menee kyl aika pakon edessää

 6. Nollasin helmikuun alussa kännykästä viestilaskurin, ja nyt se näyttää 1100 lähetettyä viestiä, tarkoittanee siis tuollaista 16-30/päivä.

 7. Olen lähettänyt 1824 viestiä sen jälkeen kun tämän puhelimen sain.. Siitä on hieman päälle vuosi. Tekee 3,9 viestiä per päivä.

 8. Ihme sekopäitä… Eikös se soittamine olis kuitenkin aika paljon helpompaa ja säästäis sen vastaanottajan hermoja?

 9. 30 viestiä per päivä? Ethän sä muuta sit ehdi tehdäkkään ku tuijottaa puhelimen näyttöä.

 10. No, viestejä tulee laitettua siihen tahtiin, että kuukaudessa lasku on n. 55-65€ tekstiviestin hinnan ollessa 6,9snt/viesti. Laskekaapaa siitä sitten montako viestiä se tekee.

 11. Eikös tekstariliittymä tulisi halvemmaksi jos viestiä menee enemmän.. 7.95e/kk tulee täyteen 115viestillä (6.9snt/laaki).
  Viesti on kätevämpi kuin soitto. Viesti säilyy kännyssä ja siihen voi vastata sitten kun ennättää.

 12. Prosentit mättää!?!?

  Käytätkö pullotettua vettä Suomessa:

  * 65% – Välillä
  * 56% – En koskaan
  * 36% – Harvoin
  * 2% – Aina kun on mahdollista
  * 2% – Melko usein

  Menee johonkin 150 prosenttiin yhteenlaskettuna?

 13. juu siis lahetan vahintaan 100 viestia paivassa… heh.. tiian on aika paljon.. joskus paivassa saattaa tulla jopa 300 tekstaria..

Kommenttien lisääminen on estetty.