Kyselimme viimeksi käytättekö pullotettua vettä Suomessa. Melkoisen moni näyttää luottavan vesijohtoveteen, sillä aktiivisesti pullovettä käyttäviä on ainoastaan 4 prosenttia 2235:stä äänestäneestä. Ja onhan se tutkittukin ja ilmoitettu moneen kertaan, että vesijohtovesi on pääsääntöisesti laadukkaampaa kuin pullovesi. Siis Suomessa. Oletteko muuten koskaan ihmetelleet, kuinka suuri sen Evian-lähteen täytyy olla, kun jokapaikassa lipitetään sieltä pulpunnutta vodaa.

Käytätkö pullotettua vettä Suomessa:

  • 56% – En koskaan
  • 36% – Harvoin
  • 5% – Välillä
  • 2% – Aina kun on mahdollista
  • 2% – Melko usein

Viikkokysely: Kuinka usein lähetät tekstiviestejä?

Tekstiviestien lähettelystä on tullut massamedian ykköspuheenaihe viime viikkoina. Oli se turvallisempaa ennen kun voi vain soitella, ja harvemmalla oli nauhuri kiinni puhelimessa. Täytyy myöntää, että tekstiviestit ovat mullistaneet viestintää! Kuinka suuri osa ne ovat sinun elämääsi:

{democracy:118}
Edellinen artikkeliMikroprojektori sd-korttipaikalla
Seuraava artikkeliKit-In Box, kissa laatikkoon ja pöydälle