Minas Tirith tulitikuista

Taiteilijoilla se on mukavaa kun saa kirmata päivät pitkät kaupungilla, istuskella kahviloissa ja näperrellä pienoismalleja tulitikuista. No ei. Vakavaa touhua, ja hypomaanisia kausia seuraa ennakkoverotus ja depressio.

Patrick Acton on löytänyt oman paikkansa taiteen alalla. Hän on jo pitemmän aikaa rakennellut tulitikuista isoja esineitä. Saatuaan täysimittäisen F1-auton valmiiksi hän siirtyi rakentamaan Taru sormusten herrasta -kirjasta tutusta Minas Tirith -kaupunkia pienoiskoossa. Hienolta näyttää. Lähteessä on paljon lisää kuvia. Projektin on määrä valmistua 2009.

Lähde: www.hemmy.net

Edellinen artikkeliSteampunk Darth Vader
Seuraava artikkeliZip-Ang on kullattu näppis

15 KOMMENTIT

 1. harmi vaan, että näyttää äijä tekevän leffan pohjalta sen yltiönolon näköisen jenkkiversion minas tirithistä, eikä suinkaan mitään niistä helvetin paljon hienommista versioista mitä mm. david day on rustannut piirroskuvituksiksi vuosia ennen elokuvaa kirjan inspiroimana.

  on ehkä maailman noloin se leffan minas tirith ihan jo rakennustaiteelliselta kannaltakin

 2. Helppo thedä tuollainen vaikka itse. Eihän siihen tarvitse muuta kuin tulitikkuja. Kömpelömmät voivat käyttää lisäksi liimaa.

 3. Rami, oma kärsivällisyyteni ei kyllä riittäisi tuohon hommaan. Itseasiassa tuli mieleen, että aika harvoilla on edes taitoa tehdä jotain tälläistä!

 4. Kärsivällisyyttä todellakin. Äijä tehnyt tuota jo kaksi vuotta. Mutta miksi juuri tulitikuista? Jos tuon olis tehnyt vaikka jostain masssasta niin oli huomattavasti nopeammin saanut valmiiksi.

 5. Mitä se lörtsy oikein höpisee?!
  Nuo jenkkiversiot ovathan aivan ylittämättömiä versioita Tolkieni kirjoista! Uskomattoman hyvin vangittu kirjan tunnelma ja mitkä maisemat!

 6. Rami, mitäpä jos vaikka sitten alkaisit itse tehdä sen sijaan, että kertoisit kuinka helppoa se on. ”Helppous” ei aina tarkoita nimenomaan sitä teknistä osiota (joka kyllä tässä tapauksessa vaatii kädentaitojakin).

 7. Näin erityisesti päätellen Ramin kommentin viimeisestä lauseesta väittäisin, ettei Ramin kommenttia välttämättä ole tarkoitettu ihan totisesti otettavaksi. Käsitystä vahvistaa myös koko kommentin perin viesti.

 8. ollapa vielä yksi tulitikku, vaikka sen kuninkaan (mikäs sen nimi olikaan) paikalla palamassa…

Kommenttien lisääminen on estetty.