X5 hiuslaser

Hiustenlähtö on erityisesti keski-ikäisen miesten vaiva. Siihen on yritetty keksiä kaikenlaisia hoitokeinoja, mutta käsittääkseni täydellistä hoitoa ei ole vielä löytynyt. Tässä on kuitenkin yksi vaihtoehto kyseisestä ongelmasta kärsiville. X5 hiuslaser lupaa paksummat ja tuuheammat hiukset kahden kuukauden säännöllisellä käytöllä. Laitteen toimivuudesta en tiedä, mutta valmistaja siihen tuntuu uskovan, koska se lupaa hiuslaserilleen kuuden kuukauden palautusoikeuden. Hintaa X5 hiuslaserilla on 299 dollaria, joten ihan halvalla se ei lähde.

Lähde: www.ohgizmo.com

Artikkelin kirjoittanut Teemu Hynninen pitää yllä myöskin omaa, mobiililaitteista kertovaa blogia nimeltään Mobiiliblogi.  

Edellinen artikkeliBetonisormuksia
Seuraava artikkeliMetallipurkki -sähkökitara

1 KOMMENTTI

  1. Yeah right. Kyllä siinä taas hölmöjä kusetetaan, onhan näitä palautusoikeuksia nähty ennenkin ties missä tv-shop-tuotteissa.

  2. Huom! kaikki naiset minullapas on niin hyvät geenit että jokainen meidän suvun miehistä on kävellyt hiukset päässä hautaan. Eikun tervetuloa hakemaan hiukset päässä pitäviä siemmeniä pientä kulu korvausta vastaan. Tämä on ainut varma keino varmistaa jälkikasvullensa vahvat hiukset.

    – takuu varmasti tämä kommentti tullaan toimituksen puolesta poistamaan.
    Miksi elämän ylläpitäminen maapallolla on tuomittavaa kun sen sijaan hilavitkuttimessa esitellään sen seitsemää tappokonetta lähimmäisen hengestä päästämiseksi.