Hieman yli 1750 lukijaa on vastannut viime kertaiseen kysymykseen digi-tv-hässäkästä. Kenties jopa yllättävän paljon asia näyttää teitä lukijoita ärsyttävän. Erittäin paljon digi ärsyttää 35 prosenttia äänensä antaneista. Kun mukaan lasketaan ne, joita asia ärsyttää hieman selviää, että jopa 59 prosenttia on ärsyyntyneitä. Se on mielestäni paljon. Täytyy yrittää kuitenkin pysyä voiman valoisalla puolella, eikö.

Tulokset: Kuinka paljon koko digi-tv-hässäkkä ärsyttää?

  • 35% – Erittäin paljon
  • 24% – Hieman
  • 20% – Ei herätä tunteita
  • 10% – Olen erittäin iloinen
  • 8% – Olen hieman iloinen
  • 4% – Olen jäävi vastaamaan kysymykseen

Viikkokysely: Käytätkö pullotettua vettä Suomessa?

Hilavitkuttimeen on viime aikoina ajautunut artikkeleja veden puhtaudesta, kierrätyksestä ja pullottamisesta. Laitetaanpa teille, lukijat pieni kysely suhteestanne tuohon Saharassa niin arvokkaaseen H2O-yhdisteeseen, josta meillä ei ainakaan vielä näytä olevan pulaa, ja jota täältäkin saa nykyään useaa eri laatua pullotettuna.

{democracy:110}
Edellinen artikkeliWashup-konsepti kierrättää pesukonevedet
Seuraava artikkeliLentoyhtiö Emirates sallii matkapuhelut osalla lennoistaan