Ice Cube Maker Machine on joka kodin jääpalakone

Tämä Ice Cube Maker Machine -laite tuottaa 12 jääpalaa kymmenessä minuutissa. Tehokkaan tuloksen tuottaa hiljainen kompressori. Vuorokaudessa laite onnistuu valmistamaan jopa 18 kiloa jääkuutioita. Ehdoton suosikki kesäksi, jos lompakosta löytyy ylimääräinen tukku euroja. Seuraavaksi odotettavissa USB-versio yhdelle jääpalalle.

Sponsoroitu linkki: Täysautomaattinen jääpalakone Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Lähde: www.paramountzone.com

Edellinen artikkeliDelta 7 Arantix on ”läpinäkyvä” fillari
Seuraava artikkeliKännykkäkamera -mikroskooppi yllättää hyödyllisyydellään

15 KOMMENTIT

 1. 18kg? vähän epäilyttää.. ja toisekseen pitääkö tuohon olla lisäämässä vettä joka 10palan jälkeen 😉 ..ja tyhjentämässä valmiita pois

 2. siin on vesisäiliö ja 10min ottaa pienimmät jääpalat, siin on small, medium ja large koot, täti omistaa omansa.

 3. Itse olen jo pitkään halunnut jääpalakonetta, koska olen jääpalojen suurkuluttaja eikä pussien/muottien kanssa jaksa aina pelleillä.
  Kellään tietoa Bilteman palakoneen laadusta? Hintaa oli joku 100e, ja näyttää aivan samalta ku tuo kone 🙂

 4. Katsoin tuota bilteman konetta uudesta katalogista siinä hinta oli melkein 200€

 5. Ennemmin ostaa semmosen jääkaapin, jonka oveen tuollainen on upotettu. Sellaisia ne käyttää amerikassa. Ja mitä tuolla Suomessa tekee?

 6. Meillä on jääkaappipakastimen oveen kiinnitetty tuollainen koje josta saa jääpaloja, jäämurskaa ja jäävettä. Ihan kätevä.

 7. Joo 199 oli Biltemassa, ja on täysin sama laite kun tuo 🙂 Voipa olla että tulee haettua vaikka suht tyyris onkin.

 8. Jos jääkaapin uusiminen on ajankohtaista niin kannattaa ottaa sellainen kaappi missä on jääkone kupeessa.. Hintaerolla voisi tosin saada parikin tuollaista irrallista masiinaa, mutta kiinteässä koneessa on aina jäitä valmiina ja tuottokin on parempi.

 9. [quote]Jos jääkaapin uusiminen on ajankohtaista niin kannattaa ottaa sellainen kaappi missä on jääkone kupeessa.. Hintaerolla voisi tosin saada parikin tuollaista irrallista masiinaa, mutta kiinteässä koneessa on aina jäitä valmiina ja tuottokin on parempi.[/quote]

  Ei todellakaan kannata. Ne jääpalakoneet on todella vikaherkkiä ja vaikeita puhdistaa (levää kasvaa). Lisäksi ne hukkaa energiaa pirusti, kun nehän tekee jäitä säiliön täyteen jossa ne sulaa hissukseen ja taas kone tekee astian täyteen.

  Ennemmin ostaa tuommoisen irtokoneen ja tekee sillä jäitä ja pistää pakkaseen niin säästyy energiaa. Eräällä tutulla on tuommoinen bilteman kone ja on toiminut hyvin.

 10. ”Ja mitä tuolla Suomessa tekee?” miks tolla ei muka tekis suomessa mitää? kyllä niitä drinksuja tms täälläkii juuaa!

 11. Hei,ihan vaan tiedoksi kaikille paramountzone.comista ei kannata tilata tuota vehjettä…eivät nimittäin postita sitä suomeen! Kokeiltu on…

Kommenttien lisääminen on estetty.