OVOPUR on ekologinen vedensuodatin

OVOPUR on ekologinen vedensuodatin

Kuten aiemminkin tässä blogissa on mainittu, Amerikassa käydään keskustelua vesijohtovedestä löytyneistä lääkejäämistä. Pullotettu vesi ja vedenpuhdistuslaitteet arvatenkin kasvattavat suosiotaan tuon suuren merentakaisen naapurimme asukaskunnan parissa.

Aquaovon valmistama OVOPUR on ympäristöystävällinen filtteri. Se ei kuluta sähköä, suodatus tapahtuu painovoiman vetämänä. Laite on rakennettu porsliinista, lasista ja metallista. Suodatinkappaleena on uudelleen käytettävissä oleva useakerroksinen suodatinosa, jonka materiaali on täysin kierrätettävää. ”Vesisamovaari” pitää sisällään 11 litraa suodatettua vettä. Suodatinosa käyttää tekniikkana KDF 55 -suodatinta, aktiivihiiltä, mikrohuokoista biokeramiikkaa sekä kvartsikristallia veden puhdistukseen.

Lääkejäämistä siis ei pääse tälläkään eroon. Satuin seuraamaan erästä luentoa jokunen aika sitten, jonka vetäjä arveli seuraavien sotien käytävän öljyn sijaan puhtaasta vedestä. Saa nähdä pitääkö paikkansa. Onneksi meillä on puhtaat järvet ja lammet.

Lähde: mocoloco.com