HD DVD levyistä tulossa keräilyharvinaisuuksia?

bee_movie.jpg

Mikäli olit jo kärräämässä DVD-formaattisodan hävinneeseen standardiin kuuluvia HD DVD kiekkojasi keräyslaatikkoon, niin kannattaa kenties odottaa vielä hetki. Markkinoilla on nimittäin ilmennyt viitteitä siitä, että HD DVD formaatti saattaisi muodostua tulevaisuudessa jonkinlaiseksi keräilijöiden formaatiksi. Esimerkkinä tästä on verkkohuutokauppa eBayssä äskettäin myyty ”Bee Movie” HD DVD, joka vaihtoi omistajaa 400 Dollarin hintaan. Hintaa varmasti nosti myös se fakta, että kyseistä elokuvaa ei ikinä ehditty julkiasemaan virallisten kanavien kautta. Merkille pantavaa silti.

hd_dvd_tarjous.jpg

Jos olet muutenkin päättänyt pitää HD DVD kokoelmasi ja soittimesi, niin nyt on myöskin hyvä hetki hankkia viimeiset lisäleffat kokoelmaan, ennen kuin kiekot myydään kaupoissa loppuun. Esimerkiksi Helsingin keskustan Stockmannilta löytyi vielä toissa päivänä kelpo valikoima HD DVD elokuvia – mikä parasta, niin koko valikoima myydään pois 8,90 Euron kappalehintaan.