USB-muistitikku -pullonavaaja

Sitten kun on USB-jääkaappi ja tällainen, voi säilyttää jääkaapissa olutpulloa ja käyttää muistitikkua pullon avaamiseen. Kenties seuraavaksi kohtaamme pullon, jossa on muistia. Tässä tikussa sitä on 8 gigaa. Saatavuudesta ei ole tietoa.

Lähde: labs.pcw.co.uk

Edellinen artikkeliiFly Vamp on lentävä korento-lepakko-vampyyri
Seuraava artikkeliBitchcruiser Bike on …

1 KOMMENTTI

 1. Kyllä se avaaminen onnistuu millä tahansa riittävän tukevarakenteisella (metallikuorisella) tikulla.

 2. Ärsyttäis kybällä kun olis ensin ladannu pullonavaaja tikkuun vaikka terminaattor ykkösen ja ei vois pulloa avata kesken elokuvan katsomisen kun se olis tän nörtin ainut pullonavaaja.

 3. Ärsyttäis kybällä kun olis ensin ladannu pullonavaaja muistitikkuun vaikka terminaattori ykkösen ja ei vois pulloa avata kesken elokuvan katsomisen kun se olis tän nörtin ainut pullonavaaja. Muistitikku siis töröttäis kiinni koneessa josta sitä ei ilman elokuvan katselun keskeyttämistä voi irrottaa.

 4. Luulis koskevan sormiin kun noilla pullonavaajasormuksilla avaa pulloja. Kuitenkin niin kovaa ainetta toi rautakin on, että suattaapi sattua sormeen jos tollaisen mäyräkoirankin availee illan aikana.

  Vai olenko väärässä?

 5. fro: Olet väärässä. Jos hallitsee tekniikan, ei satu. Toki jos räveltää miten sattuu niin on mahdollisuus teloa itsensä.

 6. Ei siihen tikkuja tarvita. Pullo saadaan auki vaikka ei olis ku pelkkä avaamaton pullo mukana. Kyllä janoinen Makkaiver aina kaljapullon auki saa.

 7. Ei itseasiassa haittaa jos katsot leffaa. Jos oikein taitava olet niin voit samalla avata pullon tuolla, se usb-plugihan näyttäis olevan toisessa päässä kuin itse avaaja.

 8. ”Kenties seuraavaksi kohtaamme pullon, jossa on muistia.” Niimpä, tähänmennessä mitä oon pulloja tavannu, ni niistä on vaa muisti lähteny.

 9. mitä seuraavaksi?usb tikku joka täyttää veroilmoituksen ja perkaa kalat xD–lolz-

 10. Miten niin leffan katselu katkeaa? Ei katkee mihinkään, tökkää tikun kattokaas USB-jatkopiuhaan eikä tarttee mitään kikkailuja.