laserharppu_tee_se_itse.jpg

Rakentelija nimeltään Stephen Hobley näki Jean Michael Jarren soittamassa laserharppuaan konsertissa jo 22 vuotta sitten. Heti konsertin jälkeen Stephen päätti rakentaa itselleen vastaavan soittimen. Kärsivällisen ”tuotekehityksen” tuloksena herra on nyt itse niin tyytyväinen luomukseensa, että on päättänyt julkaista yksityiskohtaiset ohjeet harpun valmistamiseen. Stephen lupaa, että ohjeiden avulla ja noin 600 Dollarin (eli 400 Euron) budjetilla kuka tahansa kykenee rakentamaan itselleen vastaavan soittimen. Projekti on hyvä aloittaa tilaamalla soittimen kehittäjältä yksityiskohtaiset rakennusohjeet ja lähdekoodi soitinta varten 19 Dollarin hintaan.

Videomuotoinen esittely kyseessä olevan laserharpun toiminnasta löytyy katsottavaksi Youtubesta.

Kautta: www.gizmag.com

Edellinen artikkeliMarcel Bich Ranskasta keksi Bic-kuulakärkikynän vuonna 1950
Seuraava artikkeliLinnunrata lasikuutiossa