toy4boys-056.jpg

Viime viikonloppuna järjestettiin Helsingin Wanhassa satamassa järjestyksessään toiset Toy4Boys messut. Myös Hilavitkutin.com oli messualueella paikalla ottamassa selvää, mitä uutta messuilla oli tänä vuonna tarjolla. Tässä tiivis, kuvapainotteinen raportti messujen kiinnostavimmista uutuuksista.

audi_r8.jpg
Tunnetuista automerkeistä messuilla olivat paikalla Audi, sekä Mini. Audi esitteli tavallisempien automallien ohella superautoansa Audi R8:aa, kun Minin uutuutena paikalla oli perusmallia kookkaammilla takapenkeillä varustettu farmarimallinen Mini Clubman.

xbox_rock_band.jpg

Pelikonsolivalmistajista ainoana paikalla edustettuna oli Microsoft, Xbox 360 konsolillaan. Xbox oli kymmenine pelipisteineen myöskin ehdottomasti messujen suurin näytteilleasettaja. Suurimpana uutuutena Xbox -osastolla oli viimein syksyllä Eurooppaankin saapuva Rock Band -peli. Peliä oli messuilla mukana promoamassa joukko julkisuuden henkilöitä, joiden kanssa halukkaiden oli mahdollista päästä lavalle jammailemaan.

pulju_net_darth_vader.jpg

Kotimaista Gadget-kaupoista paikalla oli ainoana edustettuna Pulju.net. Pulju oli varustautunut myöskin messujen näytteilleasettajista selvästi parhailla turvajärjestelyillä. Pulju.net osastoa vartioi nimittäin Tähtien sodasta tuttu pahan akseli.

Edellisten lisäksi messuilla oli edustettuna mm. hifiä, kameramerkkejä, kaksipyöräisiä, Apple, Segway, Roomba jo koko joukko pienempiä tuotemerkkejä. Mitään varsinaisia maailman uutuuksia pienillä messuilla ei tietenkään esitelty, mutta kyllähän tuolla mielikseen vietti sunnuntaisen iltapäivän. Kameran muistikortille tallentui messuilla kierrellessä myöskin jonkin verran videoita, eikä brosyyripussukkakaan jäänyt ihan tyhjäksi. Kunhan nämä saadaan purettua, niin muutama messuihin liittyvä juttu on vielä luvassa Hilavitkuttimeen tässä lähipäivinä.

Lisää tietoa messuilta löytyy myös mm. Sami Laakkosen Tekniikanihmelapsi.com -blogista.

Edellinen artikkeliJaksollisen järjestelmän sormukset
Seuraava artikkeliMarcel Bich Ranskasta keksi Bic-kuulakärkikynän vuonna 1950